25000 TL sistem önerisi

Bütçe
25000
Teşekkürler düşüneceğim.

6900 XT ve 4070 ikisi de aynı fiyat mı?

4070 bir tık daha ucuz:

İkisinin arasında kaldım ya hem o kadar para verdiğim için babam 3 5 yıl götürsün dedi?

İkisinin arasında kaldım. Ya hem o kadar para verdiğim için babam 3 5 yıl götürsün dedi?

İkisi de o kadar götürür hocam yalnız RX 6900 XT'nin kas gücü daha iyi olduğu için onu tercih etmek daha mantıklı olur gibi.

İkisi de o kadar götürür hocam yalnız RX 6900 XT'nin kas gücü daha iyi olduğu için onu tercih etmek daha mantıklı olur gibi.
Bütçe biraz daha zorlanıp RX 7900 XT almak mantıklı olur mu? biri 17.5 bin biri 20 bin. Tabii, kalan 8 binin 3 bini işlemciye, 2 bini anakarta, bini rama, 2.5 bini kasa psu ve 600 TL'si SSD desek belki olabilir. 28 bin sonuçta bütçe.

Daha iyi olur tabii hocam yalnız bütçeye bağlı bu durum sonuçta 2K monitörde gerekecek.

Daha iyi olur tabii hocam yalnız bütçeye bağlı bu durum sonuçta 2K monitörde gerekecek.

Monitör parası önemli değil de RX 7900 mü RTX 4070 Ti mı aynı fiyatlar neredeyse. Bir de İnternet kesilmişti 2 gündür şimdi cevap verebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…