Alınmaz bütçenizi az daha çıkartıp AM5 sistem alın.
![]()
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Hocam ben zaten AM5'i de inceledim fakat ben 25000 TL'yi ittire ittire ayarlıyorum 26500 çıkamam ben. Bu sistem DDR4'ün en F/P sistemlerinden biri bence aynı zamanda 32 GB RAM ve 1 TB SSD'si var. Ben kendi bütçeme göre ayarlamaya çalışıyorum.
Uzun zamandır araştırma yapıyorum 25.000 TL bütçeye ne alınabilir diye sonunda böyle bir sistem hazırladım sizce alınır mı? Bir eksiği var mıdır?Eki Görüntüle 2423842
Ölü bir sokete kalkıp da yatırım yapmayın, 2. ele bakış açınız nasıl bilmiyorum ama bütün sistem sıfır ekran kartı 2. el olucak şekilde belli başlı parçalardan kısarsanız 25 bin bandında rx 6800 xt ryzen 5 7500f li bir sistem alınabiliyor.Uzun zamandır araştırma yapıyorum 25.000 TL bütçeye ne alınabilir diye sonunda böyle bir sistem hazırladım sizce alınır mı? Bir eksiği var mıdır?Eki Görüntüle 2423842
Bütçen olduğu zaman işlemciyi yükseltebilirsin edebilirsin istersen.
Şu an AM5 daha cazip geldi ama biraz sorum var:
-Ekran kartlarının markası önemli mi? Buradaki ekran kartı Palit markası ya MSI'ya da ASUS gibi markalardan çok daha düşük performans verir mi?
-32 GB RAM gerekli mi yoksa 16 GB RAM işimi görür mü?
-Bir de SSD'nin okuma hızı biraz az geldi 2000 civarı. Çok etkiler mi?
Palit gayet mid tier bir marka, ne kötü ne iyi tam olması gerektiği peformansı veriyor.Şu an AM5 daha cazip geldi ama biraz sorum var:
-Ekran kartlarının markası önemli mi? Buradaki ekran kartı Palit markası ya MSI'ya da ASUS gibi markalardan çok daha düşük performans verir mi?
Gene benim önerin toplama almanız yönünde, zira hem daha ucuz hem de daha performanslı parçalar kullanmış oluyorsunuz.Şu an AM5 daha cazip geldi ama biraz sorum var:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.