25000 TL sistem önerisi

Bütçe
25000
Hep sonradan yüksektirsin falan diyorsunuz ama benim amacım bilgisayarı alayım 4-5 yıl hiç dokunmadan beni götürsün. Şu anki bilgisayarım 10-15 yıllık siz düşünün. Kısacası bilgisayarı aldıktan sonra artık yeni bişey takayım güçlendireyim kafası bende yok. AM5 güzel yeni teknoloji ama alırsan bütçen yetmiyor sonradan geliştirmek zorunda kalıyosun. Zaten aynı donanımlarla AM5 ve AM4 arasında çok bir performans farkı yok.

Herkes yükseltirsin sonradan geliştirirsin vs. diyor ama benim öyle bir amacım yok sonradan geliştirmekle falan. Ben bilgisayarı alayım 5 yıl falan beni götürsün istiyorum. Bu yüzden AM5 çok gerekli gelmiyor bana zaten AM4'le arasında çok büyük bir performans farkı yok. Şu anki kullandığım bilgisayarım 10-15 yıllık siz düşünün.

Herkes yükseltirsin sonradan geliştirirsin vs. diyor ama benim öyle bir amacım yok sonradan geliştirmekle falan. Ben bilgisayarı alayım 5 yıl falan beni götürsün istiyorum. Bu yüzden AM5 çok gerekli gelmiyor bana zaten AM4'le arasında çok büyük bir performans farkı yok. Şu anki kullandığım bilgisayarım 10-15 yıllık siz düşünün.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı