25000 TL sistem önerisi

penguen41

Yoctopat
Daha fazla  
Kasa için 25000 TL bütçem var. Bütçemi biraz aşıp 26000 küsure ince hesaptan bu hazır sistemi buldum. Çok oyun oynayan birisi değilim, LoL, CS, bir de birkaç tane soul oyunu oynuyorum. İşimi göreceğini düşünüyorum. Ama içeriğine baktığımda Power Supply falan göremedim pek anlamadığım işler. Yani bunu alıp direk ekran kartını takıp monitörüme bağlayıp kullanabilirim değil mi? Power Supply falan gibi ekstra bir bileşen almadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Power supply kasada. İşlemci odaklı oyunlar için güzel bence yenilikçi olsun derseniz ddr5 7600xt sistemlerde bakabilirsiniz.

Kasa için 25000 TL bütçem var. Bütçemi biraz aşıp 26000 küsure ince hesaptan bu hazır sistemi buldum. Çok oyun oynayan birisi değilim, LoL, CS, bir de birkaç tane soul oyunu oynuyorum. İşimi göreceğini düşünüyorum. Ama içeriğine baktığımda Power Supply falan göremedim pek anlamadığım işler. Yani bunu alıp direk ekran kartını takıp monitörüme bağlayıp kullanabilirim değil mi? Power Supply falan gibi ekstra bir bileşen almadan.

Kasa ve PSU berbat ve bu bütçeyle AM4 bir sistem almanızı önermem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdakide iyi hem videosu var.

Ryzen 5 7500F - RTX 4060'lı bir sistem bulabilirseniz, o fiyata almanızı öneririm. Benim 2 ay önce Gaming Genden aldığım sistemin stoğu bitmiş, 28'e almıştım. Arkadaşların da dediği gibi, DDR5 sistem almak daha mantıklı, yükseltme yapabilmeniz için.

araştıracağım, kredi kartımın kesim tarihi 23 ünde ozaman alıcam bakınıyorum hala. çok anlamadığım için arkadasıma sormuştum bunu önermişti bakıyorum hala. ve yükseltme yapmayı düşünmüyorum 1-2 yıl kullanıcam sadece sonra temelli kardeşim falan kullanır heralde oda daha küçük roblox falan oynuyor ona yetecegini düşünüyorum

Toplama yapabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı