25000 TL tablet önerisi

RaYmN

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. Birkaç ay önce yine konu açmıştım o konuda Huawei MatePad 12X'e karar verdigimi söylemiştim. Bugün itibarıyla caydım ve bütçem de bu. Kalem fiyata dahil olmalı. Ders, not, dizi-film için kullanacağım bir tablet arıyorum. Samsung Galaxy Tab S9 alacaktım ama stokları yok.

Merhaba. Birkaç ay önce yine konu açmıştım o konuda Huawei MatePad 12X'e karar verdigimi söylemiştim. Bugün itibarıyla caydım ve bütçem de bu. Kalem fiyata dahil olmalı. Ders, not, dizi-film için kullanacağım bir tablet arıyorum. Samsung Galaxy Tab S9 alacaktım ama stokları yok.
Magic Pad 2 vey S10 plus.

Honor Magic Pad 2 al bence sağlam tablettir.
Ürünün inceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7 8 aydır s9 plus kullanıyorum feci iyi tablet şu an da elimde. İkinci el olarak 20k ya almıştım. Sıfırları o zaman 27 falandı.

iPad 10.Nesil veya Air M3 kısacası ipad tavsiyem yıllar önce samsung'un tab s6 lite modelini aldım ipad 9.nesille aynı fiyattı kalemi kendisiyle geliyor diye almıştım pişman oldum tabletin yazılımsal hatalarını 2 yılda anca düzelttiler, ikinci el fiyatıda çok düşüyor tavsiyem yurtdışından ipad al geç​

Evet mağazada yok.

iPad 10.nesil veya Air M3 kısacası iPad tavsiyem yıllar önce Samsung'un Tab S6 Lite modelini aldım iPad 9.nesille aynı fiyattı kalemi kendisiyle geliyor diye almıştım pişman oldum tabletin yazılımsal hatalarını 2 yılda anca düzelttiler, ikinci el fiyatı da çok düşüyor tavsiyem yurt dışından iPad al geç​

iPad almak istemiyorum hocam. Ekran kalitesi o bütçe için çok kötü bence. Telefonum iPhone olsa ekosistemden dolayı alirim ama Samsung kullanıcısıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı