lahmacunluyumurta
Decapat
Daha fazla
Başlıkta da dediğim gibi bildiğiniz iyi sistemleri atar mıs
GG-4060Ti / INTEL Core i5-14400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Başlıkta da dediğim gibi bildiğiniz iyi sistemleri atar mısınız?
PCH V4.1 / INTEL i5-13400F / RTX 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Başlıkta da dediğim gibi bildiğiniz iyi sistemleri atar mısınız?
iyileştirme yapıldığı anda 25 bin lirayı geçiyor. benim attığımda 3 bin lira iyileştirme payı var.GG-4060Ti / INTEL Core i5-14400F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti OC 8G V2 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GG-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
anakart biraz geride değil mi.
İyileştirme yapıldığı anda 25 bin lirayı geçiyor. Benim attığımda 3 bin lira iyileştirme payı var.
Anakart biraz geride değil mi?
o zaman evet sizinki daha mantıklı gibi. asrock markasını pek bilmiyorum o yüzden güvenemem. işlemcisi için bu sistem seçilebilir o halde.Hayır, A620 AM5 için giriş seviye chipset.
ASRock markası yurt dışında popüler.
Attığım sistem 25k için muazzam.
O zaman evet sizinki daha mantıklı gibi. ASRock markasını pek bilmiyorum o yüzden güvenemem. İşlemcisi için bu sistem seçilebilir o halde.
anladım teşekkür ederim.AMD ile anlaşmaları var gibi gözüküyor. Yan sanayi bir şirket olsa AMD ile anlaşacaklarını sanmam ve yurt dışında bilinen marka, küçük marka değil.
Eki Görüntüle 1924077