25000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
25000

Haliltyfr

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhabalar, laptoplardan pek anlamıyorum. Gezinirken bazıları ekran kartlarının watt değerlerinden falan bahsetmiş, benim için o konuda işin içine girince iyice laptopların içinde kayboldum. Bütçemi yeterince zorladığım birkaç laptop seçtim ama ne kadar mantıklılar bilmiyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Fiyat farklarına göre aman aman ne farkları var? Hem anlayamadım hem de şu wattlarını öğrenemedim. Yani çıkmadım işin içinden. İlla bu ürünler olacak diye bir kaide yok. Sizin önerilerinize açığım. Oyun ve gündelik kullanım amaçlıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bütçem 25000-26000 TL ama o kadar vermişken ufak tefek rakamlardan olabildiğince kaçmamaya çalışacağım. Onun için önerileriniz farklı fiyatlarda olursa benim için çok daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın cihazların hepsi giriş seviyesi cihazlar aralarından bir tek bir tık üst cihaz malzeme kalitesi ve panel kalitesi olan legion cihaz.

Fakat yeni kasa pahalı olan lenovoda iyidir.

Aynı özellikleri acerda daha ucuza bulabilirsin ama malzeme dandik.

Attığın cihazların hepsi giriş seviyesi cihazlar aralarından bir tek bir tık üst cihaz malzeme kalitesi ve panel kalitesi olan legion cihaz.

Fakat yeni kasa pahalı olan lenovoda iyidir.

Aynı özellikleri acerda daha ucuza bulabilirsin ama malzeme dandik.
Benim tercihim iyi bir legion olurdu.

Attığın cihazların hepsi giriş seviyesi cihazlar aralarından bir tek bir tık üst cihaz malzeme kalitesi ve panel kalitesi olan Legion cihaz.

Fakat yeni kasa pahalı olan Lenovo'da iyidir.

Aynı özellikleri Acer'da daha ucuza bulabilirsin ama malzeme dandik.

Benim tercihim iyi bir Legion olurdu.

Arkadaş doğru söylüyor Lenovo Legion Slim 7 modelini kullanıyorum kasa kalitesi alüminyum incelik hafiflik zariflik güç hepsi bir arada olunca Premium hissettiriyor. Benimde tercihim Legion olurdu.

Arkadaş doğru söylüyor Lenovo Legion Slim 7 modelini kullanıyorum kasa kalitesi alüminyum incelik hafiflik zariflik güç hepsi bir arada olunca Premium hissettiriyor. Benim de tercihim Legion olurdu.

i7 12700H CPU aşırı güçlü R7 6800H'dan bile bir tık daha önde kasa kalitesi konusunda bir bilgim yok ayrıca kendi sitesinden baktığımda DDR 5 4800MHz gözüküyor malzeme ve kasayı bilen birine sorup düşünün derim.

26.5k olan Legion'u öneriyorum bütçeniz çıkabiliyorsa.

Düşünürken Amazon'un web sitesinde bazı sayfalara tıkladığımda "isteğinizi işlemeye çalıştığımızda bir hata oluştu" tarzı hatalar verip durdu. Sitede istediğimi yapamayınca sipariş vermek için çok zorlamadım açıkçası ama 29000TL oldu o süreçte. Şu anki fiyatı dışında sizlerin de önerisiyle Legion kafama yattı aslında ama bir anda 2500TL'lik fark çok üzücü oldu açıkçası.

Düşünürken Amazon'un web sitesinde bazı sayfalara tıkladığımda "isteğinizi işlemeye çalıştığımızda bir hata oluştu" tarzı hatalar verip durdu. Sitede istediğimi yapamayınca sipariş vermek için çok zorlamadım açıkçası ama 29000TL oldu o süreçte. Şu anki fiyatı dışında sizlerin de önerisiyle Legion kafama yattı aslında ama bir anda 2500TL'lik fark çok üzücü oldu açıkçası.

Legion kafanıza yattıysa bu modeli tercih edebilirsiniz aynı fiyata daha iyi işlemcili versiyonu.

Legion kafanıza yattıysa bu modeli tercih edebilirsiniz aynı fiyata daha iyi işlemcili versiyonu.

İlginiz için çok teşekkür ederim.
Peki Hepsiburada dışındaki satıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu zamana kadar değeri yüksek hiçbir ürünü satıcısı firmanın kendisi olmayan hiçbir web sitesinden alışveriş yapmadığım için soruyorum biraz şans işi arıza durumu olursa sorun yaratırlar mı acaba? sorun olmasın diye herzaman Amazon yada hepsiburada satıcılı ürünleri tercih ediyorum.

Bu arada benim paylaştığım laptopların fiyatları teker teker güncellendi ve hepsi yükseldi maalesef. Sanırım beni bekliyordu. :(

Son düzenleme:
İlginiz için çok teşekkür ederim.
Peki Hepsiburada dışındaki satıcılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu zamana kadar değeri yüksek hiçbir ürünü satıcısı firmanın kendisi olmayan hiçbir web sitesinden alışveriş yapmadığım için soruyorum biraz şans işi arıza durumu olursa sorun yaratırlar mı acaba? Sorun olmasın diye her zaman Amazon'ya da Hepsiburada satıcılı ürünleri tercih ediyorum.

Bu arada benim paylaştığım laptopların fiyatları teker teker güncellendi ve hepsi yükseldi maalesef. Sanırım beni bekliyordu. :(

Hocam fiyat konusunda eğer aceleniz yoksa sıkıntı etmeyin ben geçen sene mayıs'tan ocağa kadar piyasayı araştırdım sürekli indirime giriyor Hepsiburada'da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum kargoda sorun çıksa bile müşteri hizmetleri hallediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı