25000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
25.000

rneeT1903

Yoctopat
Daha fazla  
Uzun araştırmalar sonucu bu laptopta karar kıldım. Çıkabileceğim maksimum fiyat budur. Bu fiyata başka önerileriniz var mı? "22 bin liraya şu bilgisayar da var. 23 bin liraya şu bilgisayar da var, bütçen kısıtlıysa buna da bakabilirsin, bu da seni üzmez, 2-3K cebinde kalsın." gibi önerilere kesinlikle açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alıp RAM ekleyin.
çok fazla konu gezdim ve hep bu laptop u önerdiğinizi gördüm ekran kartı kaç watt ? Eklenen ramle beraber fiyatı attığım laptop'a çok yaklaşıyor ve sonuç olarak bir tarafta i7 12700 bir tarafta amd 7 7735hs var hangisi daha mantlıklı oluyor? 3060 ve 4050 karşılaştırmasında dlss i işin içine katmadığımız sürece 3060 performans açısından 4050 den daha iyi bir ekran kartı ama 4050 daha yeni ve dlss güncelleştirmeleri ile daha tatmin edici olabilir. Bilgilerim ve tecrübem çok kısıtlı, bana biraz daha yardımıcı olabilir misiniz ?

Çok fazla konu gezdim ve hep bu laptopu önerdiğinizi gördüm ekran kartı kaç watt? Eklenen RAM'le beraber fiyatı attığım laptopa çok yaklaşıyor ve sonuç olarak bir tarafta i7 12700 bir tarafta AMD 7 7735HS var hangisi daha mantlıklı oluyor? 3060 ve 4050 karşılaştırmasında DLSS'i işin içine katmadığımız sürece 3060 performans açısından 4050'den daha iyi bir ekran kartı ama 4050 daha yeni ve DLSS güncelleştirmeleri ile daha tatmin edici olabilir. Bilgilerim ve tecrübem çok kısıtlı, bana biraz daha yardımıcı olabilir misiniz?

Ekran kartı 140W, işlemci performansı açısından 12700H daha iyi 7735HS yaklaşık 12500H performansı veriyor. Victus 100W olduğu için kas gücü tarafında da artısı yok ekran kartında.

Ekran kartı 140W, işlemci performansı açısından 12700H daha iyi 7735HS yaklaşık 12500H performansı veriyor. Victus 100W olduğu için kas gücü tarafında da artısı yok ekran kartında.
Teşekkür ederim son olarak laptopta kullanılan ramin linkini atabilir misiniz aynısını alayım.
Aynısı olmaması çokta bi fark yaratmaz şu ram iyi dediğiniz varsa onuda atabilirsiniz.

Laptoptan çıkan:

Fakat o fiyatı vermenize gerek yok, cihazın içinden çıkanı satanlardan alabilirsiniz veya bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı