25000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Toplama da olur hazır da olur. Kasanın beyaz olmasını istiyorum. Bütçe 25k.

Sıfır istiyorum hocam. İkinci elle uğraşmak istemiyorum. Bütçe biraz aşılabilir.

Monitör fiyata dahil. Sistemi özelleştirerek 5500'den 5600'e çektim ve onu ideal sıcaklıkta tutacak bir soğutucu da seçtim. SSD ve RAM'lerde de iyileştirmeler yaptım. İsterseniz 24 inç monitör seçebilirsiniz özelleştirmeden 1080p ve 27inçte pikseller biraz rahatsız edebilir.

Monitör fiyata dahil. Sistemi özelleştirerek 5500'den 5600'e çektim ve onu ideal sıcaklıkta tutacak bir soğutucu da seçtim. SSD ve RAM'lerde de iyileştirmeler yaptım. İsterseniz 24 inç monitör seçebilirsiniz özelleştirmeden 1080p ve 27inçte pikseller biraz rahatsız edebilir.

Linke tıkladığımda sistem çıkmıyor.

Linke tıkladığımda sistem çıkmıyor.

Yeni fark ettim hocam.

Link bu. Anakartı B550M-K yapın. İşlemciyi Ryzen 5 5600 yapın. Soğutucuyu Rampage octagon C60 yapın. RAM'leri Goodram ırdm Pro 3600 MHz yapın. SSD'yi WD SN580 512 GB yapın bütçe varsa MLD M500 Ultra'da alabilirsiniz. Kasayı da hangisini beğenirseniz seçin.

Hocam veya bunu alabilirsiniz.
İçinde RX 7600 var ve Ryzen 5 5600 denk bir işlemci kullanıyor.
Monitör olarak da:

Bunu alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum memnunum.

Son düzenleme:
Yeni fark ettim hocam.

Link bu. Anakartı B550M-K yapın. İşlemciyi Ryzen 5 5600 yapın. Soğutucuyu Rampage octagon C60 yapın. RAM'leri Goodram ırdm Pro 3600 MHz yapın. SSD'yi WD SN580 512 GB yapın bütçe varsa MLD M500 Ultra'da alabilirsiniz. Kasayı da hangisini beğenirseniz seçin.

Hocam veya bunu alabilirsiniz.
İçinde RX 7600 var ve Ryzen 5 5600 denk bir işlemci kullanıyor.
Monitör olarak da:

Bunu alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum memnunum.

Hocam İtopya'daki bana fazla pahalı geldi. Vatan Bilgisayar'daki daha iyi ve daha ucuz. Fakat vatandakinin kasa ve PSU'su değişmiyor. Kötü yanı o kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı