Sgt. Ghost Kilopat Katılım 11 Mart 2019 Mesajlar 713 Çözümler 4 13 Kasım 2022 #1 Yazılım mühendisliği için laptop almak istiyorum. Aradığım özellikler hafif ve ince olması, önerilerinizi bekliyorum. Bir diğer konu ise 25000 TL bandında sizce MacBook almalı mıyım? Halihazırda iPhone kullanıyorum, kolaylık sağlar mı?
Yazılım mühendisliği için laptop almak istiyorum. Aradığım özellikler hafif ve ince olması, önerilerinizi bekliyorum. Bir diğer konu ise 25000 TL bandında sizce MacBook almalı mıyım? Halihazırda iPhone kullanıyorum, kolaylık sağlar mı?
Ahmet Enes Errdem Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 123 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 Tek amacın yazılımsa, evet MacBook'tan şaşma.
DexMean Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.863 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 Sgt. Ghost dedi: Yazılım mühendisliği için laptop almak istiyorum. Aradığım özellikler hafif ve ince olması, önerilerinizi bekliyorum. Bir diğer konu ise 25000 TL bandında sizce MacBook alınır mı? Halihazırda iPhone kullanıyorum, kolaylık sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizdeki bilgisayarlar genel olarak ağır ve kalın. Muhtemelen pile ihtiyacınız çok çok olacak bu bütçede Apple kadar olmasa da pili 10 saat kadar giden oyuncu laptopları var. Ama diğer cümlede bahsettiğim sebepten elenince tek MacBook kalıyor. Eğer herhangi bir kampanyayla yakalayabilirseniz M2 MacBook Pro alın derim. Baktım şuan bütçenizdeymiş MacBook Pro :M2 çipli 2022 Apple MacBook Pro laptop: 13 inç Retina ekran, 8GB RAM, 256 GB SSD depolama, Touch Bar, arkadan aydınlatmalı klavye, FaceTime HD kamera. Uzay Grisi : Amazon.com.tr Hayırlı olsun şimdiden!
Sgt. Ghost dedi: Yazılım mühendisliği için laptop almak istiyorum. Aradığım özellikler hafif ve ince olması, önerilerinizi bekliyorum. Bir diğer konu ise 25000 TL bandında sizce MacBook alınır mı? Halihazırda iPhone kullanıyorum, kolaylık sağlar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bütçenizdeki bilgisayarlar genel olarak ağır ve kalın. Muhtemelen pile ihtiyacınız çok çok olacak bu bütçede Apple kadar olmasa da pili 10 saat kadar giden oyuncu laptopları var. Ama diğer cümlede bahsettiğim sebepten elenince tek MacBook kalıyor. Eğer herhangi bir kampanyayla yakalayabilirseniz M2 MacBook Pro alın derim. Baktım şuan bütçenizdeymiş MacBook Pro :M2 çipli 2022 Apple MacBook Pro laptop: 13 inç Retina ekran, 8GB RAM, 256 GB SSD depolama, Touch Bar, arkadan aydınlatmalı klavye, FaceTime HD kamera. Uzay Grisi : Amazon.com.tr Hayırlı olsun şimdiden!