250000 TL araba önerisi

Hyper Carry WP

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 250.000 civarı bir bütçem var duruma göre artma ihtimali olabilir. Bu araçlar arasında kaldım farklı modelde önerebilirsiniz veya bu modeller arasında yardımcı olabilirmisiniz ? 2006-2009 yılları tüm modeller. Hepsi Benzin & LPG

Boya değişen takıntım yok kilometre ve aracın genel durumu temiz olsun yürüyen sıkıntı olmasın bana yeterli. Bu fiyat aralığında sarı sitede nispeten temiz araçlar buldum.

Megan 2 Sedan 1.6 / Astra H Hatchback 1.6 / Accent Era 1.6 / Almera Tekna Sedan 1.5

Şahsen ben de Megane ve Astra arasında kaldım. Megane alırdım diye düşünüyorum. Bu modelde tutulan bir araç. Alarken de satarken de sıkıntı çıkarmaz. Geniş, segmentine göre konforlu bir araç bence.
250k fiyat bandında eğer bakarsanız Octavia öneririm. Muhtemelen 2003-2004 modellerinde bulabilirsiniz. Ancak şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bu araçların hepsinden daha konforlu ve karakter sahibi bir araç. Dezavantajı ise parçaları biraz pahalı.

Arkadaşlar araçların kullanıcı yorumlarını yazabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Accent era behzat kasa iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…