25000TL hazır sistem önerisi

Attığınız kasadan hem daha ucuz hem de kasası PSU'su daha iyi. Dilerseniz 650W FSP PSU'lu Vento kasayı alabilirsiniz ek 200 TL'ye.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi kasayı değiştirdim ve işlemciyi i5 yaptım şu an sistem 24K oldu fakat anlamadığım bir şey var ilk söylediğim sistemde i3 varken 25k ya dayanıyordu bu sistemdeki fark ne de bu kadar ucuzladı? Ekran kartı markasımı şu Windforce olan?

Satıcıdan satıcıya, zamandan zamana değişiyor hocam. Ekran kartı markasından değildir, Gainward veya Inno3D gibi bir marka seçseydi öyledir diyebilirdim.

Satıcıdan satıcıya, zamandan zamana değişiyor hocam. Ekran kartı markasından değildir, Gainward veya INNO3D gibi bir marka seçseydi öyledir diyebilirdim.

Biraz daha dikkatli baktık biz şimdi bu ekran kartının farkı 2 fanlı olması sanırım. Windforce olan 2 fanlı eagle olan 3. aradaki fark 7k.

Benim ilk konu açıklamasında yazdığımdan iyi mi peki?

Biz boş kasa atmayız efenim.

2 veya 3 fanlı olması çok bir şey değiştirmiyor hatta bazen 3 fanlı olanlar daha da ısınabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…