Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #11 Kalemlik dedi: ISIS (PC HOCASI) Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com bu sistem için bu fiyat çok pahalı mı sizce Genişletmek için tıkla... Dostum yukarıda sistem attım. Ona gözat. Attığım sistem bu sistemden çok çok daha iyi performans verir. Ayrıca attığım sistem 800W. İleride parça yükseltmeye uygun.
Kalemlik dedi: ISIS (PC HOCASI) Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3060TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com bu sistem için bu fiyat çok pahalı mı sizce Genişletmek için tıkla... Dostum yukarıda sistem attım. Ona gözat. Attığım sistem bu sistemden çok çok daha iyi performans verir. Ayrıca attığım sistem 800W. İleride parça yükseltmeye uygun.
K Kalemlik Centipat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 163 Çözümler 1 29 Mayıs 2022 #12 Quadranil1 dedi: 7500 TL ekran kartı olmadığı için yoksa bu da yaklaşık 20-22 bin TL. Genişletmek için tıkla... biliyorum ekran kartı falan taktım da vaz geçtim zaten
Quadranil1 dedi: 7500 TL ekran kartı olmadığı için yoksa bu da yaklaşık 20-22 bin TL. Genişletmek için tıkla... biliyorum ekran kartı falan taktım da vaz geçtim zaten