EU4SEVENLERDERNEĞİ
Centipat
- Katılım
- 24 Temmuz 2024
- Mesajlar
- 11
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Dizüstü bilgisayarıma 1TB M.2 SSD alacağım ve ek depolama alanı olarak kullanacağım. Bu SSD'lerden hangisini önerirsiniz başka önerilere de açığım. (Kioxia Exceria G2 ile ilgili de ısındığı söyleniyor, ben dizüstü bilgisayarıma takacağım için almayı düşünmüyorum.)
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

WD Blue SN5000 SSD (1 TB)
WD Blue SN5000 SSD WDS100T4B0E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

WD Blue SN580 SSD (1 TB)
WD Blue SN580 SSD WDS100T3B0E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Crucial E100 SSD (1 TB)
Crucial E100 SSD CT1000E100SSD8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

MSI M470 Pro SSD (1 TB)
MSI M470 Pro SSD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.

Kioxia Exceria Plus G3 SSD (1 TB)
Kioxia Exceria Plus G3 SSD LSD10Z001TG8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.