EU4SEVENLERDERNEĞİ
Centipat
Daha fazla
DRAM'li bir SSD alıp Windows kursan daha tatlı olur. Exeria Pro'ya çıkabiliyorsan alıp Windows kurabilirsin. Çıkamazsan G2 alıp hocamın dediği gibi heatsink alabilirsin ama pasif soğutucular ne kadar işe yarıyor emin değilim. Fanlı soğutucularda pahalı.
Anakartın desteklediği hıza dikkat edin. Bazı notebooklarda 2. slot düşük hızda çalıştırıyor. 5000MBPS bile alsanız yarı hız alma ihtimaliniz var.
Bilgisayarın kendi içinde gelen ssd zaten iyi ve dram'e sahip bir ssd. İşletim sistemi falan bu ssd de kurulu kalacak. Bilgisayarımı bakım için servise göndermem gerekiyor ve göndermişken de ssd yi de yanında yollayıp takmalarını isteyeceğim (kendim takamam acer teknik servis garanti dışı bırakıyor.) Ekstra olarak 1 tb daha depolama alanı olsun diye de ucuz yollu bir ssd almaya niyetlendim ama bütçemin kısıtlı olduğu bir döneme denk geldi. Benim durumumda hızından ziyade laptop içinde çok ısınmadan mümkün mertebe sorunsuz çalışması asıl önemli olandı. Ama ürünlere bakarken 3000 tl bandını aşıyor diye sanırım Kioxia Exceria Pro modelini gözümden kaçırmışım mantıklı duruyor. Yardımlarınız için teşekkürler.Hiçbiri.
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe buna çıkmazsa G2.