T Technoo Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 Öncelikle herkese merhaba. Ben böyle bir sistem topladım. Eksiği ya da fazlası var mıdır? Yorumlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
Öncelikle herkese merhaba. Ben böyle bir sistem topladım. Eksiği ya da fazlası var mıdır? Yorumlarınız için teşekkürler.
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 6 Şubat 2016 #2 Güzel sistem alabilirsin. Fakat sabit diski blue serisinden öneririm.
M Muhammed Çetindağ Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 217 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #3 Purple HDD almışsınız. Blue alın. Daha uygun ve daha kullanışlı olabilir. Sistem konusu ise, oldukça güzel. Ayrıcada güncel.
Purple HDD almışsınız. Blue alın. Daha uygun ve daha kullanışlı olabilir. Sistem konusu ise, oldukça güzel. Ayrıcada güncel.
T Technoo Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #4 Aryalore dedi: Güzel sistem alabilirsin. Fakat sabit diski blue serisinden öneririm. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim. Ayrıca Purple serisi önermemenizin sebebi nedir? Performans bakımından blue'ya göre daha mı kötü ?
Aryalore dedi: Güzel sistem alabilirsin. Fakat sabit diski blue serisinden öneririm. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkür ederim. Ayrıca Purple serisi önermemenizin sebebi nedir? Performans bakımından blue'ya göre daha mı kötü ?
M Muhammed Çetindağ Hectopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 217 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #5 WD Purple Anlarsın.
Egehan Orçun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2015 Mesajlar 2.139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #6 Daha uygun bütçeye bunu alabilirsin. Bütçende pay bıraktım istediğin değişiklik ve eklemeleri yapabilirsin.
Daha uygun bütçeye bunu alabilirsin. Bütçende pay bıraktım istediğin değişiklik ve eklemeleri yapabilirsin.
T Technoo Hectopat Katılım 6 Şubat 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #7 Silinen üye dedi: WD Purple Anlarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler Egehan Orçun dedi: Eki Görüntüle 139168 Daha uygun bütçeye bunu alabilirsin. Bütçende pay bıraktım istediğin değişiklik ve eklemeleri yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: WD Purple Anlarsın. Genişletmek için tıkla... Anladım. Teşekkürler Egehan Orçun dedi: Eki Görüntüle 139168 Daha uygun bütçeye bunu alabilirsin. Bütçende pay bıraktım istediğin değişiklik ve eklemeleri yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim.