2500TL anakart önerisi

Ragy

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı: PowerColor Red Devil RX 6800 XT.
İşlemci: R7 5700X.
İlk başta MSI B550M Pro anakart almayı düşünüyordum. Kötü olduğunu söyleyip ASUS Prime B550M-A (Wi-Fi) önerdiler.
İçime sindi ama 1.5 ay sonra alacağım, ve 1 günde 300 400 lira fiyatı arttı. Ona para yetmez ise alabileceğim ek bir anakart söyler misiniz?

Hocam bilgisayar bileşen fiyatları dolara endekslidir kısaca dolar fiyatı artıkça size önerilen ASUS Prime B550M-A fiyatı artıyorsa başka markanın benzer bir ürününde fiyatı artar. Bu yüzden olabildiğince çabuk almaya çalışın. Fakat aynı seviyede bir ürün önerilirse ve fiyatı bir şekilde sabit kalırsa onu alabilirsiniz.

Hocam bilgisayar bileşen fiyatları dolara endekslidir kısaca dolar fiyatı artıkça size önerilen ASUS Prime B550M-A fiyatı artıyorsa başka markanın benzer bir ürününde fiyatı artar. Bu yüzden olabildiğince çabuk almaya çalışın. Fakat aynı seviyede bir ürün önerilirse ve fiyatı bir şekilde sabit kalırsa onu alabilirsiniz.
Valla en erken 1.5 ay içinde alacağım. Fiyat zaten extra pahalı oldu, artarsa daha 6700xt alacağım mecbur.

Önerilen ASUS'un yerine bunu almak daha iyi olur. Bunu takip edin belki fiyatı düşer indirim olur.

Asus TUF Gaming B550-Plus AMD B550 4800 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri

Bir de bu marka var. Bende çok merak ediyorum nasıldır diye. Tecrübe eden bilgi sahibi birisi aydınlatırsa bende almayı düşünüyorum.

Colorful Cvn B550m Gaming Frozen V14 Anakart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

EyvAllah teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı