2500TL anakart ve işlemci tavsiyesi

enes000

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 2500TL Gaming anakart ve işlemci lazım arkadaşlar, önerisi olanlar yazabilir mi?
1500TL işlemci.
1000 TL anakart olarak bakıyorum.

Harici ekran kartı kullanicakmsiniz ve ne kullanicaksiniz marka model
1gb lik harici ekran kartı var isimi görüyor ama ilerde ekran kartı da alabilirim
Açıkçası harici ekran kartı ve kendinden ekran kartlı anakart arasında ne fark var bilmiyorum
Marka model önemli değil iş görsün zorlanmasin yeterli
Anakart olarak düşüncem bu, sizin düşünceleriniz neler.
MSI MAG B365M Mortar

Sormamin sebebi elinizdeki ekran kartina gore darbogaz olmayacak islemci omermem icin sordum harici ile dahili arasindaki farkta su
Biri islemcinin icinde bir grafik birimi olmasi boylelikle harici ekran kartı takmadan bile belli başlı oyunlari veya video islerini rahatlikla yapmaniz harici de ise tamtersi icinde grafik birimi olmaz ekstadan harici ekran kartı takmaniz gerekir boylelikle islerinize devam edebilirisniz harici kartinizin olduguna göre tavsiyem Intel Core I3 10100f yada 10100
B460 chipsetli anakart alın i3 10100f için

Son düzenleme:
Sormamin sebebi elinizdeki ekran kartina gore darbogaz olmayacak islemci omermem icin sordum harici ile dahili arasindaki farkta su
Biri islemcinin icinde bir grafik birimi olmasi boylelikle harici ekran kartı takmadan bile belli başlı oyunlari veya video islerini rahatlikla yapmaniz harici de ise tamtersi icinde grafik birimi olmaz ekstadan harici ekran kartı takmaniz gerekir boylelikle islerinize devam edebilirisniz harici kartinizin olduguna göre tavsiyem Intel Core I3 10100f yada 10100
B460 chipsetli anakart alın i3 10100f için
Çok teşekkür ederim. Aklıma takılan birşey var işlemcilerde 6mb önbellek ne işe yarıyor yani yüksek olan daha iyi diye düşünüyorum.
AMD ryzen 3 3100 baktım piyasada yok aklımdan geçen oydu
Anakart MSI MAG B365M Mortar
İşlemci AMD ryzen 3 3100
Bunların ikisini düşünüyordum ama işlemci bulamadım

B365 ile r3 3100 uyumlu degiller birisi am4 soket birisi lga soket
R3 3100 guclu islemcidir ama fiyatlari biraz pahali
Stoktada yok
Butcenizi arttirma gibi inkaniniz varsa ryzen önerebiliriz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı