2500TL APU sistem tavsiyesi

Makaleler
1
Parçalar 2. el olursa sorun olmaz. Ben yapıyorum ve bütçeyi aşıyor ustalara bırakmak istedim. CS:GO'yu 100-80 arası açarsa iyi olur. Valorant'ı da akıcı oynayacak bir bilgisayar olursa sevinirim. Bütçe maximum 2500.

SSD Kingston A400 ve RAM 16GB yapıp alabilirsin.

RAM 16GB ve 3000MHz olması Dual Channel avantajı ile daha fazla FPS verir.

APU sistem biraz saçma. En azından bütçen 2000 ve altı değilse. Ama bana vereceğin cevaba göre ben sana bir sistem atabilirim.

APU alacaksan hiç alma daha iyi. Tecrübeyle sabit

Neden ki?
APU sistem biraz saçma. En azından bütçen 2000 ve altı değilse. Ama bana vereceğin cevaba göre ben sana bir sistem atabilirim.
Neden saçma? Sistemi atın lütfen. İlerde ekran kartı takıp işlemciyi upgrade edeceğim ama.

Eğer bir sistem biliyorsanız (APU olmayan) onu atın da biz de bilelim :)

Kardeşim bende zamanında aldım. Amd a10 7870k inanılmaz güçsüz bir işlemciymiş cs go da lowda bile drop yiyorum apex vs tarzı oyunlarda 40 fps anca.Ekran kartı alayım desen rx 570 de bile yüzde 30 darboğaz .Yani ilk zamanlar iyi hoş geçer ama ileride keşke almasaymışım dersin şuan benim pc sürekli kendini resetliyor artık işlemci full kapasite çalıştığı için bitik durumda.Dişini sık para biriktir adam gibi bir sistem al

Neden ki?

Neden saçma? Sistemi atın lütfen. İlerde ekran kartı takıp işlemciyi upgrade edeceğim ama.

Eğer bir sistem biliyorsanız (APU olmayan) onu atın da biz de bilelim :)
Union 2200 [Bafır Adam] | R3 2200G Vega 8 GPU 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com
Bu APU sistem 3200g ile değiştirilerek kullanılabilir.
APU olmayan sistemler için Sahibinden.com üzerinde çok iyi bilgisayarlar bulabilirsiniz. Sadece küçük bir araştırmayla...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı