2500TL Bütçeli Sistem Toplama

Vatan bilgisayar yerine daha farklı sitelerden daha ucuza satın alabilirsiniz. Bence kasa güzel olmamış. HDD almanızı tavsiye ederim, harici diskle çok uğraşırsınız. Ayrıca madem oynamıyorsunuz neden yüklü duruyor? madem yüklü duruyor neden oynamıyorsunuz?
2500₺ gibi bir bütçeye çok da fena değil.

Mesela ben payday 2 adlı oyunu ayda 1 kere oynarım. Arkadaslarla nostalji olsun hadi takılalım dersek, oynarım mesela. Teknolojiyi genelde vatan tercih ederim, diğer sitelere pek güvenmiyorum. Tamamen şans işi oluyor. 2500₺ ile daha iyi bir sistem öneriniz var mı?
*****Kasa da xigmatekin 500w +80 plus var içinde kasa bedavaya geliyo ilerde değiştirilebilir. Şimdi bütçe düşük :)

@FalconPolat bildiğim kadarıyla bu sisteme yakın sistem toplamış ona da soralım
Kasa ATX, anakart Micro ATX bunun herhangi bir zararı olmuyor mu bilgi almak amaçlı soruyorum

Son düzenleme:
@FalconPolat bildiğim kadarıyla bu sisteme yakın sistem toplamış ona da soralım

Kasa ATX, anakart Micro ATX bunun herhangi bir zararı olmuyor mu bilgi almak amaçlı soruyorum

gözümden kaçmış 😂 bileşenleri bizzat görmeyince internet üstünden topladım ozelliklerine bakarken ona dikkat etmemişim.

atx anakart vs mini atx anakart arasında
Daha fazla PCİ-E slotu, daha fazla SATA portu, daha fazla Ram slotu farkı var. mini de 2 slot varsa atx de 4 slot var meselâ.
Kasa dizaynında bir sorun oluşturmaz derken sadece atx uyumlu kasaymış.
gözümden kaçmış 😂 bileşenleri bizzat görmeyince internet üstünden topladım ozelliklerine bakarken ona dikkat etmemişim.

atx anakart vs mini atx anakart arasında
Daha fazla PCİ-E slotu, daha fazla SATA portu, daha fazla Ram slotu farkı var. mini de 2 slot varsa atx de 4 slot var meselâ.
Kasa dizaynında bir sorun oluşturmaz derken sadece atx uyumlu kasaymış.

https://www.vatanbilgisayar.com/msi...mhz-o-c-usb-3-1-anakart.html#urun-ozellikleri

anakart ile değişti sistem fiyatı 2580 tl oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı