Selamun aleyküm. Arkadaşlar 5 Bin liraya PC topladım tam bir oyun PC’si. Ancak oyun oynamak için almadım alma amacım tasarım CAD/CAM vs. ve benzeri programlar kullanabilmek. Workstation niye almadın diyenler olabilir ancak o kadar paramız yok gerekte yok çok profesyonel değiliz.
Benim bir huyum veya huyum mu desem felsefem mi desem bilemedim neyse,
bir şey alır iken en iyisinden alayım tabi ihtiyacım doğrultusunda sonra onu yarı ömürlük veya tam ömürlük kullanayım bir daha almak zorunda kalmayayım bir şey alırken çok fena araştırırım. Hele ki önemli bir şey ise. Ve şu anda bir monitöre ihtiyacım var ve en güncel teknoloji de olmasını istiyorum. F/P ürünü olmalı tabi ki, fakiriz.
Çok araştırdım ancak aradığım monitörü bir türlü bulamadım en sonunda SAMSUNG un yeni çıkardığı QDOT-HDR yeni teknoloji monitörü gördüm, çok beğendim. Yeni modelleri de gelecekmiş herhalde bu teknolojide çıkan monitörlerden almak istiyorum. Ancak daha ilk model bile TR'de yok. İnşallah yakın zamanda gelir. Bunun hakkında bilgisi olan bilgilendirsin lütfen. Ne zaman geleceği hakkında vb.
Benim için gerekli olan özellikler;
-Curved, kesinlikle olmalı
-4K , bu da kesinlikle olmalı
-144,100,120 Hz olmalı
-4-5-6 ms olsa yeter
-24-27 İnç, daha büyük olabilir
-VA veya IPS Panel
Yani kısacası bana 4K Curved Güncel teknoloji bir monitör lazım 4K Curved(Kavisli) Hz ve ms çok önemli değil. SAMSUNG bu özelliklerde 2500 TL ile bir monitör çıkartır mı veya çıkacak mı bilgisi olan var mı ?
Alternatif monitörler de olabilir. Önerin lütfen.
BÜTÇE: 2500 TL
Bu bütçeye yok diyorsanız 4K Curved olsun yeter