2500TL F/P monitör önerisi

İnşirah

Kilopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm. Arkadaşlar 5 Bin liraya PC topladım tam bir oyun PC’si. Ancak oyun oynamak için almadım alma amacım tasarım CAD/CAM vs. ve benzeri programlar kullanabilmek. Workstation niye almadın diyenler olabilir ancak o kadar paramız yok gerekte yok çok profesyonel değiliz.
Benim bir huyum veya huyum mu desem felsefem mi desem bilemedim neyse,
bir şey alır iken en iyisinden alayım tabi ihtiyacım doğrultusunda sonra onu yarı ömürlük veya tam ömürlük kullanayım bir daha almak zorunda kalmayayım bir şey alırken çok fena araştırırım. Hele ki önemli bir şey ise. Ve şu anda bir monitöre ihtiyacım var ve en güncel teknoloji de olmasını istiyorum. F/P ürünü olmalı tabi ki, fakiriz.
Çok araştırdım ancak aradığım monitörü bir türlü bulamadım en sonunda SAMSUNG un yeni çıkardığı QDOT-HDR yeni teknoloji monitörü gördüm, çok beğendim. Yeni modelleri de gelecekmiş herhalde bu teknolojide çıkan monitörlerden almak istiyorum. Ancak daha ilk model bile TR'de yok. İnşallah yakın zamanda gelir. Bunun hakkında bilgisi olan bilgilendirsin lütfen. Ne zaman geleceği hakkında vb.
Benim için gerekli olan özellikler;
-Curved, kesinlikle olmalı
-4K , bu da kesinlikle olmalı
-144,100,120 Hz olmalı
-4-5-6 ms olsa yeter
-24-27 İnç, daha büyük olabilir
-VA veya IPS Panel
Yani kısacası bana 4K Curved Güncel teknoloji bir monitör lazım 4K Curved(Kavisli) Hz ve ms çok önemli değil. SAMSUNG bu özelliklerde 2500 TL ile bir monitör çıkartır mı veya çıkacak mı bilgisi olan var mı ?
Alternatif monitörler de olabilir. Önerin lütfen.
BÜTÇE: 2500 TL
Bu bütçeye yok diyorsanız 4K Curved olsun yeter

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizin özelliklerini yazarsanız ona göre öneride bulunabiliriz
-1060 6GB 192 bit
-Ryzen 7 1700
-16 GB 3200MHZ RAM
-600W 80 Plus PSU
-MSI B350 Tomahawk
-Masterbox 5 lite kasa

Sistemimin özellikleri bunlar ancak benim için önemli değil çünkü ben yarı ömürlük bir monitör alacağım , Dediğim gibi saydığım özelliklere göre monitör bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Bilmiyorum ancak SAMSUNG 4K,Curved,100-144 HZ yenileme hızı,27 inç ve üzeri bir monitör piyasaya sürer mi veya böyle bir monitör var mı bu özellikler de böyle bir monitör var ancak hepsi 32-34 inç 32 inç altı bu özelliklerde bir monitör yok kafayı yiyeceğim resmen. Ben, Oyun oynamam ama yarı ömürlük olabilmesi için iyi bir monitöre ihtiyacım var yaptığım iş CAD/CAM tasarım ve çizim ama günümün 3/1 ini pc karşısında geçiriyorum bunun için monitörümün iyi bir monitör olmasını istiyorum bu arada cezam var idi o yüzden cevap veremedim kusura bakma.

İstediğiniz özelliklerde bu fiyata monitör bulamazsınız. Dediğiniz Samsung monitör 1080P olduğu halde yaklaşık 2000TL. Bence 144Hz 2K bir monitör bakın. Onlar bile dediğiniz fiyattan daha yüksek ama indirim kovalarsanız buabilirsiniz. Size benimde yeni alıp kullanmakta olduğum Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Fiyatı önerebilirim.

Teşekkür ederim öneriniz için haklısınız istediğim özelliklere istediğim fiyata monitör yok yapacak bir şey de yok mecbur Samsung C27HG70 HDR modelinin TR' ye gelmesini bekleyeceğim ortalama fiyatı 2500 ve üzeri olur büyük ihtimal onu alırım , İstediğim özelliklerde bazı monitörler var ama 34 inç altı yok buna bir türlü anlam veremedim keşke 34 altı olsa fiyatı uygun olur ekran büyük olduğu için doğal olarak fiyatı da yüksek oluyor ilginç gerçekten 4K Curved monitörlerin 34-32 inç altı yok

Paranızın tamamını harcamak istemezseniz Viewsonic XG2402 24" 1ms (Display+2xHDMI) FHD Gaming Monitör Fiyatı bakabilirsiniz.
Ne yazık ki elimde nakit yok taksit ile alacağım zaten 1-2 ay sonra pc'nin taksitleri bitiyor o zaman monitör almayı düşünüyorum çok sorun değil benim için iyisinden olsun bir daha uğraştırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…