2500TL İle G4560 ve RX470 Sistem Toplama

fingolfin09

Hectopat
Daha fazla  
Forumda yaptığım araştırmalar sonucu böyle bir sistem topladım ve 2400TL'ye mal oluyor. Uyumluluk konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım, eklemem veya çıkarmam gereken bileşenler var mı? 100-150TL daha üste çıkabilirim ama cebimde ne kadar kalsa kardır. Öneri ve fikirleriniz bekliyorum.

Kasadan emin degilim. Onun disinda iyi. Vatandan tavsiye etmiyorum ama oradan alacaksaniz yapacak birşey yok.

Kasadan emin degilim. Onun disinda iyi. Vatandan tavsiye etmiyorum ama oradan alacaksaniz yapacak birşey yok.
Önerebileceğiniz başka bir site var mı?Farklı yerlerden toplayıp kendim birleştirme işine girmek istemiyorum, siparişimi vereyim toplayıp yollansın bana hazır bir şekilde.

Önerebileceğiniz başka bir site var mı?Farklı yerlerden toplayıp kendim birleştirme işine girmek istemiyorum, siparişimi vereyim toplayıp yollansın bana hazır bir şekilde.
Aynı sistemi Teknobiyotik ve Sinerji'den toplayarak karşılaştırabilirsiniz fiyatlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…