2500TL kasa önerisi

balisus

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power
Merhaba hocalarım kasamı tekrar değiştirdim. Dark guardion Pro indirimde şu anda galiba 2200 civarinda alınır mı? Olabildiğince genis olursa guzel olur. En fazla 2500 olabilir bütçem altı olursa cok sevinirim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Bende bu var, geniş bir kasa memnunum. Sorduğun kasayla arada kalıp almıştım.

Merhaba hocalarım kasamı tekrar değiştirdim. Dark guardion Pro indirimde şu anda galiba 2200 civarinda alınır mı? Olabildiğince genis olursa guzel olur. En fazla 2500 olabilir bütçem altı olursa cok sevinirim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Dark Guardian Pro kusursuz bir kasa o fiyatlara daha sağlam ve büyük bi kasa bulmak zor. Hiç düşünme derim.

Ek olarak 200-300 lira üstüne de Raijintek Ponos var bu da sağlam

bu kasayı bende alacağım çok güzel bir görüntüsü var

bu kasayı bende alacağım çok güzel bir görüntüsü var

yanlız sadece 6 tane fanlı geliyor haberin olsun sıvı soğutucusu felan yok (içinde sistem de yok)

Dark Guardian Pro kusursuz bir kasa o fiyatlara daha sağlam ve büyük bir kasa bulmak zor. Hiç düşünme derim.

Ek olarak 200-300 lira üstüne de raijintek ponos var bu da sağlam.

Aradaki farka degerse alabilirim hocam. Farklari neler acaba.

Bu kasayı bende alacağım çok güzel bir görüntüsü var.

Yalnız sadece 6 tane fanlı geliyor haberin olsun sıvı soğutucusu falan yok (içinde sistem de yok)

Hocam sogutma konusunda basarli degiller galiba pek. Bir de zaten ayak altında olacak benimki.

Guardian ve ponos arasında malzeme kalitesi ve boyut farkları var ancak çok büyük farklar yok. İki kasa da üst düzey ve fiyat/performans.

Hocam vallahi cok arada kalmistim. Simdi ponosu aldim artik. Hem soğutucu ve fan destegi daha fazla ve tatmin edici geldi. Hem de kapaginin menteseli olmasi güzel. Acaba fanlar kontrollü mü renkleri?

Hocam vallahi cok arada kalmistim. Simdi ponosu aldim artik. Hem soğutucu ve fan destegi daha fazla ve tatmin edici geldi. Hem de kapaginin menteseli olmasi güzel. Acaba fanlar kontrollü mü renkleri?
Hayırlı olsun çok iyi tercih. Malzeme kalitesi çok iyi bi kasa. Evet fanlar da ARGB. Kontrol edilebiliyor istediğiniz rengi ayarlayabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı