2500TL klavye önerisi

Hazır bayram indirimleri de var, 2500TL alabileceğim en iyi klavyeyi bakıyorum.

Sessiz bi klavye istiyorsan en iyisi bütçede.

Merhabalar, klavye önerisinden çok bilgilendirme için yazıyorum. Rampage klavye almanızı önermem. Verdiğiniz fiyata göre kaliteli şeyler vermiyorlar (klavye açısından). Bizzat deneyimleyen arkadaşlarım var ve asla memnun değiller. Önerebileceğim bir klavye ise eğer membran kullanabilecekseniz https://www.hepsiburada.com/steelse...a-dayaniklilik-turkce-qwerty-pm-HBC00001OXMDF ile https://www.hepsiburada.com/razer-o...cu-klavye-rz03-04881700-r3l1-pm-HBC00005S440X klavyelerini önerebilirim. Eğer mekanik istiyorsanız Dragos Sirius - MK019 USB Kablolu Full Rgb Makro Gaming Mekanik Klavye Mekanik Bilek Destekli Blue Switch Mekanik RGB Gaming Klavye | Atom Bilişim markası tanıdık olmasa bile ki aktif olarak kullanıyorum. Sadece belli bir dönem takılma sorunlarıyla karşılaştım fakat şuanda takılma yok oyunları çok iyi oynayabiliyorum. Çok fazla tuşu aynı anda algılayıp yazabiliyor. Ses parlaklık ayarlamak için yer ve de caps numlock için ışıklarda var. Klavyenin yüzeyini tam çözemesemde kalın ve dayanıklı bir materyal gibi duruyor sıkıntı çıkarmaz. Tuşlarda solma olmuyor ve RGBleride müthiş bir şekilde çalışıyor. 1.5k'ya alınabilecek sayılı klavyelerden birisi bence.

Hot swap var.
Red switch hassas 80 milyon tuş ömrü.
8000Hz.
Çıkarılabilir kablo.
Çift kat PBT tuşlar.
Medya tuşları ve ses kadranı.
Çıkarılabilir ve değişebilir üst kapak.

Hot swap var.
Red switch hassas 80 milyon tuş ömrü.
8000Hz.
Çıkarılabilir kablo.
Çift kat PBT tuşlar.
Medya tuşları ve ses kadranı.
Çıkarılabilir ve değişebilir üst kapak.

Merhaba dostum. Diğer konuda tavsiyenle almıştım. Benim merak ettiğim FN tuşu bir işe yarıyor mu? Ben hiçbir şekilde bir aktivitesini bulamadım.

FN+Ü FN+Ğ parlaklık kısıp arttırıyor mesela tuş altlarındaki kısayol işaretlerini çalıştırıyor.

Zaten tam boyut olduğu için fazla bir kullanımı gerek kalmıyor. Ben programından yaptığım için kullanmıyorum. Yalnız abartı zamlamışlar klavyeyi iyi ki almışım. Ben tuşları puding yaptım kısayolları hatırlamıyorum başka ama ışıkları değişirme falan vardır diğer tuşlarda mutlaka.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı