2500TL klavye önerisi

Bütçe
2500

Hyperzx

Decapat
Daha fazla  
Klavye degiştirme kararı aldım fakat kafam çok karıstı ve birkaç klavye arasında kaldım.

Madlions Mad60/68He
HyperX Alloy Origins 60/core
Razer Blackwidow V3 tenkeyless.

Bütçem maksimum 2500.

Bu klavyelerden birini secmek mi daha mantıklı yoksa daha altına bir fiyatta daha kaliteli ya da aynı kalitede olan klavye var mı? Fikir ve tavsiyelere acıgım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz Razer klavye çok kötü eski bir klavye. İnternet kafelerde bol bol var, kullanım hissiyatı hiç hoş değil.

Saydiklarinin hicbirisi alinmaz.

Manyetik istenirse:

Hocam kendim mad60 he kullanıyorum, henüz 1 ay geçti şu an bir sorunuyla karşılaşmadım, switchleri çok garip internette araştırma yapmama rağmen pek bir bilgiye rastlayamadım ama hissiyatı gayet güzel, yumuşak eğer bu 3 tane seçenek arasından almayı düşünüyorsanız tabii ki mad 60 ya da 68 iyi bir seçim olacaktır. Aynı şekilde giriş seviye Hall effect bir klavye olan MCHOSE Ace 60 Pro'ya da göz atabilirsiniz.

Mad maalesef ki iyi bie klavye degil. Noname rezalet bir mcu kullaniyor. Switch kalitesi rezalet. Malzeme kalitesi kotu. Yazilim olarak iyi degil. Onermiyoruz o yuzden.

Mad maalesef ki iyi bie klavye degil. Noname rezalet bir mcu kullaniyor. Switch kalitesi rezalet. Malzeme kalitesi kotu. Yazilim olarak iyi degil. Onermiyoruz o yuzden.
Anladım hocam peki %60 klavyelerden önerebilecegin bir klavye varmı daha kücük modellerden

mad60 yerine ace 60 pro ya da fun lu bir şeyler vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…