2500TL klavye önerisi

Bütçe
2500
Sen nasıl kullanacaksın o önemli. Kablosuz özellik istiyor musun? Mekanik mi manyetik mi önce istediğin özelliklere karar ver.
Kablosuz olmasına gerek yok çıkarılabilir olursa daha iyi olur mekanik ve manyetik arasındaki farkı tam bilmiyorum hangisi oyun acısından mantıklo bir seçim olur.

FPS oyunu oynuyorsan manyetik daha iyi.
Benimde seçimim o yönde olucak muhtemelen ama bi alışagelmişlik var suan ajazz markasını mı tercih etsem yoksa hyperx markasınımı tercih etsem kısmında ikilemde kaldım

Benim de seçimim o yönde olacak muhtemelen ama bir alışagelmişlik var şu an Ajazz markasını mı tercih etsem yoksa HyperX markasınımı tercih etsem kısmında ikilemde kaldım.

Hocam HyperX alinca logoya para veriyorsun kesinlikle Ajazz veya Fun 60 Max almanı öneririm.

Peki bu Ajazz'ya da Akko markasında yine manyetik olup da sessiz red switche benzeyen bir modeli var mı?

Hocam YouTube'dan videolarina bakabilirsin klavyenin ismini yazsan cikar hangisi hosuna gidiyorsa onu alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…