Bütçe abartmadan biraz esneyebilir. NumLock fark etmiyor. Oyun ve günlük işler için kullanacağım.
F75 görüyorum çoğu yerde, alınır mı?
@N1cht
Senin önerin ne olur? şu an için bu paraya değer dediğin.F75 2,5k etmez şu anda. Genel olarak iyi klavye fakat 2,5kya manyetik switchler falan var artık.
Konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama nadiren de oyun için kullanacağım o yüzden. Arkadaşların attığından önerebileceğin var mı?Uzun zamandır araştırmıyorum fakat bu bütçeye bir sürü manyetik klavye satıldığını biliyorum. Ayrıca hızı önemsediğin için manyetik klavyelerden bahsediyorum, eğer hız o kadar da önemli değilse normal mekanik klavyelere de bakabilirsin.
Oyun fazla oynamayacaksan manyetik alma. Bu butcedeki manyetikler hem malzeme kalitesi hem de yazim hissiyati olarak mekaniklerden geride. Aldiklarimdan birisini al gec.
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.