2500TL Klavye önerisi

MamYYY

Decapat
Daha fazla  
Bütçe abartmadan biraz esneyebilir. Numlock fark etmiyor. Oyun ve günlük işler için kullanacağım.
F75 görüyorum çoğu yerde, alınır mı?

@N1cht

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe zorlarsan.

F75 2,5k etmez şu anda. Genel olarak iyi klavye fakat 2,5kya manyetik switchler falan var artık.

Uzun zamandır araştırmıyorum fakat bu bütçeye bir sürü manyetik klavye satıldığını biliyorum. Ayrıca hızı önemsediğin için manyetik klavyelerden bahsediyorum, eğer hız o kadar da önemli değilse normal mekanik klavyelere de bakabilirsin.

Uzun zamandır araştırmıyorum fakat bu bütçeye bir sürü manyetik klavye satıldığını biliyorum. Ayrıca hızı önemsediğin için manyetik klavyelerden bahsediyorum, eğer hız o kadar da önemli değilse normal mekanik klavyelere de bakabilirsin.
Konu hakkında pek bilgi sahibi değilim ama nadiren de oyun için kullanacağım o yüzden. Arkadaşların attığından önerebileceğin var mı?

Birde olursa oyun dışı kullanacağım zamanlar için, kablosuz özelliği de olsa fena olmaz. Olmasa da olur.

Oyun fazla oynamayacaksan manyetik alma. Bu butcedeki manyetikler hem malzeme kalitesi hem de yazim hissiyati olarak mekaniklerden geride. Aldiklarimdan birisini al gec.

Oyun fazla oynamayacaksan manyetik alma. Bu butcedeki manyetikler hem malzeme kalitesi hem de yazim hissiyati olarak mekaniklerden geride. Aldiklarimdan birisini al gec.

Royal Kludge L75 bunun incelemesine falan baktım çok hoşuma gitti. Sesi falan da tokmuş hocam. 3 5 aya sorun çıkaracak bi model değilse, veya bu fiyata daha iyisi yoksa bunu ısmarlayacağım sanırsam​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı