whekımoglu Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Gaming numpadli red switch bir klavye arıyorum.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.832 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Numpad şart değil ise AK820Pro, şart ise AK992.
whekımoglu Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 N1cht dedi: Numpad şart değil ise AK820Pro, şart ise AK992. Genişletmek için tıkla... hocam onlar oyun oynatırken sorun olustururmu ve performanları arasında fark varmıdır
N1cht dedi: Numpad şart değil ise AK820Pro, şart ise AK992. Genişletmek için tıkla... hocam onlar oyun oynatırken sorun olustururmu ve performanları arasında fark varmıdır
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 7 Temmuz 2024 #4 whekımoglu dedi: Gaming numpadli red switch bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Red switch değil ancak tavsiyem aula F75 olur şu anda da kullanıyorum önceden red SW seven birisi olarak muazzam bir sesi var.
whekımoglu dedi: Gaming numpadli red switch bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Red switch değil ancak tavsiyem aula F75 olur şu anda da kullanıyorum önceden red SW seven birisi olarak muazzam bir sesi var.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.832 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #5 whekımoglu dedi: hocam onlar oyun oynatırken sorun olustururmu ve performanları arasında fark varmıdır Genişletmek için tıkla... Numpadi sadece GTA5 te uçak sürerken kullanıyordum o kadar. Oyun için sorun oluşturacağını sanmıyorum performansları da yakın.
whekımoglu dedi: hocam onlar oyun oynatırken sorun olustururmu ve performanları arasında fark varmıdır Genişletmek için tıkla... Numpadi sadece GTA5 te uçak sürerken kullanıyordum o kadar. Oyun için sorun oluşturacağını sanmıyorum performansları da yakın.