Daha uyguna Q21i NC varken alinmaz.Kablosuz kulaklık dendiğinde anker öneriyorum.
![]()
ANKER Soundcore Life Q20i Kablosuz Hibrit NC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ANKER Soundcore Life Q20i Kablosuz Hibrit NC Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
Daha uyguna Q21i NC varken alinmaz.
JBL 760NC kullanıyordum normalde onu çok aratır mı?![]()
Anker Soundcore Q21i NC Kablosuz Kulaklık
Anker Soundcore Q21i NC Kablosuz Kulaklık A3004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yeterli olur.
JBL 760NC kullanıyordum normalde onu çok aratır mı?
+ olarak yakın fiyatlara Q30 bulunuyor, farka değer mi?
Q21'i düşüneyim o zaman teşekkür ederim.Q21i NC ses kalitesi olarak Q30 ile denk. Ayriyeten padleri daha kucuk oldugu icin cok daha iyi bir yalitimi var. Q30 da kirilma sorunlarida var diye biliyorum. Kisaca asla degmez. Aratacagini pek dusunmem.
Hocam Q30 kullanıyorum 1 senedir. Q30'dan sonra altı alınmaz. Taktım Q20i denen kulaklığı. Konfor namına hiç bir şey yok. Q30 almanızı şiddetle öneriyorum. Kırılma falan da kutusunda taşıdığınız sürece asla olacağını düşünmüyorum. Pili çok iyi. 1 sene oldu alalı ve ben çok fazla kullanan biri olmama rağmen hala haftada 1 bazen daha da nadir şarja takıyorum. Q30'dan başkasını bu fiyata asla ama asla önermiyorum.Günlük hayatta kullanılacak, genel olarak kütüphanede olacağım için dışarıya ses vermemesi ve ANC olması önemli.
Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, ikinci el olarak öneri de yapabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.