2500TL kulaklık önerisi

Lisser

Hectopat
Daha fazla  
Günlük hayatta kullanılacak, genel olarak kütüphanede olacağım için dışarıya ses vermemesi ve ANC olması önemli.
Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, ikinci el olarak öneri de yapabilirsiniz.

Yeterli olur.

Yeterli olur.
JBL 760NC kullanıyordum normalde onu çok aratır mı?
+ olarak yakın fiyatlara Q30 bulunuyor, farka değer mi?

JBL 760NC kullanıyordum normalde onu çok aratır mı?
+ olarak yakın fiyatlara Q30 bulunuyor, farka değer mi?

Q21i NC ses kalitesi olarak Q30 ile denk. Ayriyeten padleri daha kucuk oldugu icin cok daha iyi bir yalitimi var. Q30 da kirilma sorunlarida var diye biliyorum. Kisaca asla degmez. Aratacagini pek dusunmem.

Q21i NC ses kalitesi olarak Q30 ile denk. Ayriyeten padleri daha kucuk oldugu icin cok daha iyi bir yalitimi var. Q30 da kirilma sorunlarida var diye biliyorum. Kisaca asla degmez. Aratacagini pek dusunmem.
Q21'i düşüneyim o zaman teşekkür ederim.

Günlük hayatta kullanılacak, genel olarak kütüphanede olacağım için dışarıya ses vermemesi ve ANC olması önemli.
Kulak içi veya kulak üstü fark etmez, ikinci el olarak öneri de yapabilirsiniz.
Hocam Q30 kullanıyorum 1 senedir. Q30'dan sonra altı alınmaz. Taktım Q20i denen kulaklığı. Konfor namına hiç bir şey yok. Q30 almanızı şiddetle öneriyorum. Kırılma falan da kutusunda taşıdığınız sürece asla olacağını düşünmüyorum. Pili çok iyi. 1 sene oldu alalı ve ben çok fazla kullanan biri olmama rağmen hala haftada 1 bazen daha da nadir şarja takıyorum. Q30'dan başkasını bu fiyata asla ama asla önermiyorum.

Q20i kulaklığını konforsuz yapan ve kulağı sarmamasına neden olan şey kulaklığın dönemiyor olması. Speaker kısmı dönmüyor ve bu çok rahatsız etti beni. Kafa üstü tarafındaki yastık Q30dan kötü. Q30 kafa üstünü asla acıtmıyor. Q20i kullanan arkadaşım benim kulaklığımı taktığında kanka ben kulaklık takmıyormuşum dedi. Gerçekten bu kadar az fiyat farkı olmasına rağmen bu kalite farkı beni çok şaşırtıyor. Kulaklıkta fiyat performans için Anker dışına çıkmam. Bu fiyat bandında Q30'dan başka bir şey de almam. Q45 var ona bütçeniz yetiyorsa onu almanızı daha da öneririm. O Q30'dan da çok iyi bir olay. ANC özelliği gerçekten çok iyi çalışıyor. Q30'da da çok iyi.

Biraz ses kalitesi farkından bahsedeyim. Bassları Q20i'nin biraz daha güçlü fakat o güç sizi tatmin etmeyecek çünkü müzik çok yapay geliyor. Açıklayamıyorum tam olarak fakat gerçekten sesler sanki kapalı geliyor. ANC özelliği ile hele gerçekten işi batırıyor bana sorarsanız. Q30'un ANC ile kullanımında gerçekten tatmin oluyorsunuz. Basslar hoş geliyor çünkü müziğe yediriyor bassı. Q20i sadece bass vuruyor ve o kadar. Ses kalitesi olarak Q30'da gerçekten müzik dinlediğimi hissediyorum. Fiyat Performans olarak Ankerin ürettiği en iyi kulaklık bana sorarsanız. Q45 de çok iyi fakat fiyatı 5bin civarında ve bana sorarsanız 2 katı kadar bir performans sunamıyor. Q30 en iyi fiyat performans kulaklığı bu fiyatta. Tek saniye bile pişman olmayacaksınız aldığınızda.

Müzikten anlamayan birisi değilim, saatlerim dinleyerek geçiyor. Akustik gitar çalıyorum ve şarkıları analiz ederken arkadaki ufak sesleri bile şaşırtıcı şekilde verebiliyor. Her ne kadar stüdyo kulaklıkları kadar temiz ve sesleri net olarak veremiyor olsa bile dışarıda gerçekten çok tatmin ediyor. Etraftan soyutluyor sizi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı