2500TL kulaklık önerisi

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocalarım sizce Cloud 3 için para biriktirmeye gerek var mıdır yoksa bunu almak daha mı mantıklıdır. Şu an güncel olarak Havit H2002D kullanıyorum ondan daha iyi bir hem ses performansı hem de 7.1 performansı istiyorum bu tatmin eder mi? Markayı falan da hiç duymadım pişman etmez değil mi?

Hocalarım sizce Cloud 3 için para biriktirmeye gerek var mıdır yoksa bunu almak daha mı mantıklıdır. Şu an güncel olarak Havit H2002D kullanıyorum ondan daha iyi bir hem ses performansı hem de 7.1 performansı istiyorum bu tatmin eder mi? Markayı falan da hiç duymadım pişman etmez değil mi?
İyi kulaklıktır. Üzmez.

İyi kulaklıktır. Üzmez.

Hocam şimdi para verip bir şey alıyorum bu yüzden sadece 3 kelimeye ikna olmuyorum. Cloud 3 bundan daha iyi midir? Sırf onun için para biriktirmeye değer mi? Bunların cevabını alırsam ona göre karar vereceğim.

Ya da bu benim attığım kulaklıklar nasıldır onlar alınmaz mı?

Hocam şimdi para verip bir şey alıyorum bu yüzden sadece 3 kelimeye ikna olmuyorum. Cloud 3 bundan daha iyi midir? Sırf onun için para biriktirmeye değer mi? Bunların cevabını alırsam ona göre karar vereceğim.

Ya da bu benim attığım kulaklıklar nasıldır onlar alınmaz mı?
Bütçen cloud 3e kadar çıkıyorsa o bütçede daha iyi alternatifler bulabilirsin. Gerek varmı diye sorcaksan şart değil tamamen sana kalmış.

Bütçen Cloud 3E kadar çıkıyorsa o bütçede daha iyi alternatifler bulabilirsin. Gerek var mı diye soracaksan şart değil tamamen sana kalmış.

Zorlarsam çıkarım hocam. Hiç olmazsa taksitle alırım. O bütçede alternatifler neler peki? 3200 son ama üstüne çıkamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı