Mediamarkt yanımızda sayılır gidip elden almayı tercih ediyorum daha çok.İnternetten alma gibi bir fırsatın var mı?
Attığım APU sistem söylediği işler için yeterli ve M.2 SSD'si var. 2. el almak zorunda değil bence.Elden minecraft oynatmayan bir cihaz bile bulmanız zor. Minecraft deyip geçmeyin her alt seviye o oyunu açmıyor. 2.el garantili faturalı cihaz almak zorundasınız.
O sistem sadece istanbulda 1 tane mağazada stokta bulunuyor. Başka stoğu yok. O yüzden problem yaşanabilir.ASUS X505BP AMD A9-9425 3.1GHZ-4GB-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS X505BP AMD A9-9425 3.1GHZ-4GB-1TB HDD-15.6"-2GB-W10 NOTEBOOK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu fiyata i3 bile yokken Ryzen hayal.Profilimden bakarsan eğer, en az 3 konuda laptop önerisinde bulundum 2500-3500 civarlarında. Şu A9-9425 işlemcili laptoplar her konuda en az bir tane öneriliyor ucuz olduğu için, denk geliyorum da , çok sıkıntılı işlemci kesinlikle uzak durun tarayıcıda gezinemeyecek kadar kasıyor. Zaten laptopun yorumlarına bakarsanız da görürsünüz insanların olumsuz yorumlarını.
Öneride bulunduğum konulardaki laptoplara bakın, Ryzen işlemciler işinizi görür bu fiyat aralığında. Tabii ki SSD siz laptop almayın bir de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.