Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & MoreMerhaba. Tahmini 2000-2500 TL bütçem var. Mekanik bir klavye arıyorum. Mümkünse bilindik bir marka olursa ve %60 olmazsa sevinirim. Önerilerinize açığım.
Elektronik: Ajazz AK820 Pro Prime'a Özel 2565TL
Uzun zamandır bu fiyata düştüğünü hatırlamıyorum, normalde 2800-2900 arasındaydı. Bu bütçede olan arkadaşlar için güzel klavye. https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5J36VTG?_encoding=UTF8&psc=1&ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_PM8MEEF85H3KTTVXR9DP&starsLeft=1&skipTwisterOG=1www.technopat.net
Elektronik: AULA F75 vergisiz 575 TL
AK820 Pro seviyesinde hatta bir tık daha iyi diyorlar kesinlikle bu fiyata alın derim. Şu an stoğu var ama her an bitebilir. Biterse üzülmeyin arada yeniliyorlar. Denk getirirseniz acımayın...www.technopat.net
Mini değil?Mini klavye istemiyorum.
Yukarıda bir arkadaş Razer Blackwidow V3 TKL'den bahsetmiş eğen bütçen yetiyorsa şahsen ben öneririm.
Aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum, özellikleri beni tatmin etmeye yetiyor.
Razer Blackwidow V3 TKL'den sonra bu ürüne geçtim, 5 aydır memnunum. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
![]()
Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.