2500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Tarih
Arkadaşlar monitör konusunu anlamıyorum. Adam 4K monitör almazsan GTX 1070 alma diyor. Benim önceliğim Vatan'dan olması başka bir yerden alamam. Hafta sonu indirimine denk gelirim.

Ben şöyle düşündüm monitör hiç 0 almayıp bilgisayarcıdan ikinci el alsam nasıl olur?

Bir de ben monitörsüz sistem topladım Körü körüne.

Ya siz yeni sistem toplayıp ya da benim topladığım sistem üzerine değişiklik yaparak yardımcı olabilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum.

GTX 1080 4K özelliği var, oyunlarda daha HD görüntü elde etmek için 4K monitör gerekiyor doğal olarak değil mi?

GTX 1080 4K özelliği var, oyunlarda daha HD görüntü elde etmek için 4K monitör gerekiyor doğal olarak değil mi?
Hayır aslında gerekmiyor. Çoğu ekran kartında 4K özelliği var zaten. Önemli olan GPU'nun güçlü olması orda. Adamlar 240Hz G-Sync destekli 1080p monitör çıkardılar. GTX 1080 ile kullanılabilir. İlla 4K olması gerekmiyor yani. Ancak yüksek Hz ile 2K'da kullanılırsa potansiyeline yakın bir performans verir.

Ayrıca Vatan'dan toplayacağınız için 2000TL'lik sistemi 2500TL'ye toplayacaklar. Fiyatları çok tuzlu oranın. 2500TL monitör dahil bütçe mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…