2500TL monitör önerisi

rorlalcest

Kilopat
Daha öncesinde monitör için konu açmıştım ama biraz daha bakınca kararsız kaldım.

Bu iki monitörden birisini almayı düşünüyorum cuma günü Vatan indiriminde eğer VG259QR indirime girerse onu almayı düşünüyorum. Almalı mıyım?

Bu iki monitör güzel midir? Başka önerebileceğiniz monitör var mıdır? Vatan'dan almak zorundayım ve istediğim şey IPS, pıvot ve G-Sync'ye sahip olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
165 HZ kullanan birisi olarak 144 ile arasında fark yok. G-sync özelliği işe yarıyor ama. Aradaki 900 tl sana fazla gelmeyecekse üstekine yatırım yapabilirsin

Muadillerine göre renk gamutu, siyah tekdüzeliği olarak kötü oluyorlar. Ayrıca CS gibi oyunlar oynuyorsanız bu monitörlerde ghosting var rahatsız edebilir. Reddit' ten falan bakarsanız baya görmüyorlar bu monitörleri.

CS:GO oynuyorum ve hiçbir sıkıntı yok.
Herkesi rahatsız etmeyebiliyor tabii ama gecikme anlamında kötü olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ağırlıklı rekabetçi oyunlar için.

Çoğu oyunda 144 Hz alıyorsanız ya da illa da yüksek yenileme hızı istiyorsanız.

Curved olsun diyorsanız. (Vatan zorunlu olmaktan çıkarsa Dell S2422HG alın.)

Hikâyeli oyunlar oynuyorsanız.

CS:GO oynuyorum ve hiçbir sıkıntı yok.
Görüntü vermesi anlamında mı sıkıntı yok? Başka bir monitör kullandıysanız bu monitörü de sevdiğinizi düşünmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı