2500TL PC toplama önerisi

RASPBD

Hectopat
Arkadaşlar babam okul için yeni bir PC alacak 2500TL bütçe var. Oyun da oynamak istiyorum. FPS ve benzeri. Bir sistem önerebilir misiniz? Klavye, mouse, kulaklık dahil. Fiyat fazla olursa klavyesiz de olur. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar babam okul için yeni bir PC alacak 2500TL bütçe var. Oyun da oynamak istiyorum. FPS ve benzeri. Bir sistem önerebilir misiniz? Klavye, mouse, kulaklık dahil. Fiyat fazla olursa klavyesiz de olur. Şimdiden teşekkürler.

AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik anakartı B450'ye mutlaka yükseltmelisiniz bunun nedeni APU'nun sizin için yetersiz kalmaya başladığını fark ettiğinizde OC yaparak grafik performansızı arttırmanız, işlemciyi upgrade yapacağınız zaman örneğin 3-4 sene sonra Ryzen 5 3600 takmaya karar verdiğinizde sistemin sorun çıkarmaması., Ve ekstradan bellek miktarınızı 8x2 Dual Channel yapmanız hem oyunlarda alacağınız FPS'i arttırır hem de ileride RAM için upgrade yapmanıza gerek kalmaz.
Monitörünüz var mı?
Eğer yoksa monitör dahil sistemde önerebilirim.

Son düzenleme:
Kasa ve RAM yükseltilip alınabilir 250W güç kaynağı oyun oynayacaksanız yetmez oyun ortasında veyahut açılırken PC kapanabilir, 120 GB SSD hiçbir işe yaramaz, oyun oynayacaksanız mutlaka 1TB HDD şart. Belirttiğim yükseltmeleri yaparsanız kasa 2867 tlye tekabül ediyor. İyi forumlar.

Ben şöyle bir pc toplamayı düşünüyorum sizce nasıl
R3 1200 veya 2.el R3 1300x hangisi?
A320
DDR4 8GB
2.El RX570 8GB veya RX580 4GB
sizce Rx570 mi Rx580 mi?
X-Core Rampage Kasa
500W everest PSU
*Kendi 19" Monitörüm var
Gamepower kulaklık
Bunları babama aldıracağım
Klavyem eski bir Everse var
Mouseyi kendim alacağım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı