Bouchard Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #11 Silinen üye dedi: En alttaki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtınız için, ek olarak gönderimi düzenledim ama biraz geç oldu, ekran kartıda aynı fiyatta ancak 2 farklı model gözüküyor. Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Sapphire R9 290 Tri-X Oc Bf4 Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Silinen üye dedi: En alttaki. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yanıtınız için, ek olarak gönderimi düzenledim ama biraz geç oldu, ekran kartıda aynı fiyatta ancak 2 farklı model gözüküyor. Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Sapphire R9 290 Tri-X Oc Bf4 Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 6 Haziran 2014 #12 İstediginizi alabilirsiniz. BF4 kampanyasi yeni geldi. Not: Sistem Rehberlerini takip etmeyi unutmayin, Haziran ayinin sistem rehberi yakinda cikiyor.
İstediginizi alabilirsiniz. BF4 kampanyasi yeni geldi. Not: Sistem Rehberlerini takip etmeyi unutmayin, Haziran ayinin sistem rehberi yakinda cikiyor.
B berat2131 Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #13 2. galiba bf4 hediye veriyor emin değilim.
Pcmonster Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #14 2. sinde Batllefield 4 veriyor.
Bouchard Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2014 #15 Ahahaha çok özür dilerim, zamanınızı almış oldum. Hiç aklıma gelmezdi Battlefield olacağı... Çok teşekkürler. Silinen üye dedi: İstediginizi alabilirsiniz. BF4 kampanyasi yeni geldi. Not: Sistem Rehberlerini takip etmeyi unutmayin, Haziran ayinin sistem rehberi yakinda cikiyor. Genişletmek için tıkla... Her ay olduğu gibi takipteyim, foruma sadece geç katılmış oldum birazcık... Bilgisayar toplayacak olmamda foruma katılmama bahane oldu.
Ahahaha çok özür dilerim, zamanınızı almış oldum. Hiç aklıma gelmezdi Battlefield olacağı... Çok teşekkürler. Silinen üye dedi: İstediginizi alabilirsiniz. BF4 kampanyasi yeni geldi. Not: Sistem Rehberlerini takip etmeyi unutmayin, Haziran ayinin sistem rehberi yakinda cikiyor. Genişletmek için tıkla... Her ay olduğu gibi takipteyim, foruma sadece geç katılmış oldum birazcık... Bilgisayar toplayacak olmamda foruma katılmama bahane oldu.