2500TL World Of WarCraft ve Minecraft İçin Sistem Önerisi

Daha fazla  
Merhaba, sistem araştırması yaparken bu foruma denk geldim. Oğlum 3 yaşından beri World of Warcraft oynuyor ama hep dedesinin bilgisayarında oynadığından şimdiye kadar bilgisayar ihtiyacı duymadık. Şu an oğlum 9 yaşında ve artık bir bilgisayara ihtiyacımız var. Belirttiğim fiyat aralığında World of Warcraft ve Minecraft başta olmak üzere çeşitli oyunları kasmadan ve sorunsuz oynayabileceği bir sisteme ihtiyacım var. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi bir hafta dilerim.

APU Sistem toplamışsın 30TL Fark ile RAM'i neden 3200MHz yapmadın?
Merhaba, sistem araştırması yaparken bu foruma denk geldim. Oğlum 3 yaşından beri World of Warcraft oynuyor ama hep dedesinin bilgisayarında oynadığından şimdiye kadar bilgisayar ihtiyacı duymadık. Şu an oğlum 9 yaşında ve artık bir bilgisayara ihtiyacımız var. Belirttiğim fiyat aralığında World of Warcraft ve Minecraft başta olmak üzere çeşitli oyunları kasmadan ve sorunsuz oynayabileceği bir sisteme ihtiyacım var. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi bir hafta dilerim.
Oğlun önceden de oyun oynuyorsa monitör vardır düşüncesi ile monitör eklemedim.
Buyur abi :

223.png

Piyasada ki tüm oyunları açar. APU Sistem olduğundan dolayı MHz önemli diğer arkadaşın topladığı sistem de 2800MHz Benim topladığım da 3200MHz Daha iyi sadece kasa 80+ Değil onun da o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum.

2.317,65 TL

Son düzenleme:
APU Sistem toplamışsın 30TL Fark ile RAM'i neden 3200MHz yapmadın?

Oğlun önceden de oyun oynuyorsa monitör vardır düşüncesi ile monitör eklemedim.
Buyur abi :

Eki Görüntüle 296035

Piyasada ki tüm oyunları açar. APU Sistem olduğundan dolayı MHz önemli diğer arkadaşın topladığı sistem de 2800MHz Benim topladığım da 3200MHz Daha iyi sadece kasa 80+ Değil onun da o kadar sıkıntı olacağını sanmıyorum.

2.317,65 TL

Ama benimkisinde monitörde dahil,seninkiside güzel sistem :)

İşlemci AMD Ryzen 3 2200G 3.50 Ghz 6MB AM4+ İşlemci
Anakart Asus A320M-K Prime 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 mATX Anakart
Bellek Adata 8GB(2x4) XPG Kırmızı 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U3000W4G16-DRG)
Ekran Kartı Radeon™ Vega 8 Grafik İşlemci (APU)
HDD WD 1TB Blue 64MB 7200rpm (WD10EZEX) Harddisk
Kasa Corsair Carbide SPEC-01 Mid Tower Kasa
Güç Kaynağı Corsair 450W VS Serisi 80+ Güç Kaynağı.
Şeklinde bir bilgisayarda toplanabilir.Hazır hali olarak almak isterseniz linki:
Sinerji Value Serisi (Asus) AMD Ryzen 3 2200G/8GB(2x4)/1TB/Vega (APU)

1900 tl civarında bir bilgisayar. İyi günler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı