2500TL'ye i5 4460 ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Raptorek

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığında da belirttiğim gibi yaklaşık olarak 2500 TL civarında bir sistem almayı düşünüyorum. Belli başlı parçaları belirledim sizin de görüş ve önerilerinizi merak ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.

İşlemci:
www.vatanbilgisayar.com: Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

RAM:
www.vatanbilgisayar.com: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
bu RAM iyi mi ?

Ekran Kartı:
www.vatanbilgisayar.com: Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Anakart:
www.vatanbilgisayar.com: H97M-E - Vatan Bilgisayar

sizin önerileriniz ?

Kasa ve PSU hakkında bir düşüncem yok. Harddisk eski bilgisayarımınkini söküp, takıcam. 320 GB 7200RPM.
Kasa ve PSU konusunda ise mümkün olduğunca minimum seviyede tutarsak çok iyi olur. Tipi dış görünüşü önemli değil.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.

İşlemcide zaten "K" yani overclock için uygun ibaresi yok. Asus H97M-E çok güzel bir anakart.

Msi anakartları nasıldır bilmem ama ben Asus marka (başka model) anakart kullanıyorum ve yakın çevrem dahil herkese öneriyorum.Overclok yapmayacağın için Bios ile falanda fazla muhattap olmayacaksın, zaten diğer bileşenlerin de harika bence gönül rahatlığıyla alabilirsin Asus H97M-E.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…