2500TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
2500 ve altı

ahmetfpsz

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Klavye alacağım bütçeyi belirttim başlıkta ama çok araştırdım %100 klavye bulamadım. Gereksiz büyük deniyor %100 klavyeler ama ETS 2 çok oynuyorum ve 0 kamerası için NumLock tuşları sadece %100 klavyelerde var diye biliyorum. Blue switch olsa mutlu olurum ya da mod gerektirmeden creamy sese yakın bir switch de olabilir. Bu arada NumLock bulunan farklı büyüklükte klavyeler varsa yine olur NumLock olsun yeter. RGB olmasını istiyorum mümkünse. Şimdiden teşekkür ederim.

Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook Red switch ama blue olanıda vardı galiba.

ETS 2 çok oynuyorum ve 0 kamerası için NumLock tuşları sadece %100 klavyelerde var diye biliyorum.
Sadece ETS 2 için %100 klavye almanıza gerek yok TKL ya da %60 alabilirsiniz çünkü 0 kamerasının kontrollerini istediğiniz tuşa atayabiliyorsunuz.

Sadece ETS 2 için %100 klavye almanıza gerek yok TKL'ya da %60 alabilirsiniz çünkü 0 kamerasının kontrollerini istediğiniz tuşa atayabiliyorsunuz.

Hocam nasıl değiştireceğimi biliyorum save dosyasından ama mesela yön tuşlarına atayacağım ama tuşların adını bilmiyorum tam olarak. Yukarı olan yön tuşu uparrow mantığında diye düşündüm. O mantıkta ise büyük harf vs. fark eder mi?

Hocam öneriniz için teşekkür ederim ama Pusat için çok kötü yorumlar duydum ve görüntüsü de çok hoşuma gitmedi.

Siyah olanı stoklarda kalmamış ama renk fark etmez dersen bu fiyata alabileceğin en kaliteli klavye bu, ayrıca mavi switch var ve kablosuz.

Sağ olun hocam bunu alacağım sanırım.

Ben kullanıyorum ve alan tanıdıklarım da gayet memnun, umarım beğenirsiniz hayırlı olsun. Ben brown switch alıp modlamıştım, incelememe bakmak isterseniz:

Siyah olanı stoklarda kalmamış ama renk fark etmez dersen bu fiyata alabileceğin en kaliteli klavye bu, ayrıca mavi switch var ve kablosuz.
Bu bütçede mecbur en iyi seçenek Ak992.
Teşekkür ederim hocam çok kararsız kalmıştım istediğim tam şeyi de buldum sizin sayenizde
Tuşların ışık geçirmesini istiyorsanız mavi renk alın. Mavi rengin tuşları transparan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir sorum olacak. Zaten mavi alacaktım ama fark etmezdi transparent olması ama olsa da fena olmazdı bunu öğrendiğim iyi oldu bu arada mavisinin hem red hem de blue switch hali var blue switch alacağım transparent olması ile alakası yok değil mi hocam?

Şahsen blue switch önermem geceleri uyuyanları rahatsız eder ama hevesiniz varsa zaten 5 pin hot-swap piyasadaki çoğu switch ile uyumlu sıkıldığınızda tekrar konu açarsınız kaliteli varsa ucuza switch öneririz. Hot-swap ne soracak olursanız 5 pin ise 3 veya 5 pin switchler ile, 3 pin ise 3 pin switchler ile switchlerin değiştirebilmesi özelliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…