2500TL'ye kadar masa önerisi

friximain

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Maksimum 2500 TL civarında düz beyaz sallanmayan bir masa arıyorum uzunluğu 140cm altı olmazsa sevinirim.
Bilgisayarım için kullanacağım ve çift monitörüm var. Bu nedenle büyük masaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Maksimum 2500 TL civarında düz beyaz sallanmayan bir masa arıyorum uzunluğu 140cm altı olmazsa sevinirim.
Bilgisayarım için kullanacağım ve çift monitörüm var. Bu nedenle büyük masaya ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Bende ders çalışmak için masa arıyorum dostum trendyoldakiler falan bu fiyatlara hoşuma gitmedi burda 2. elciler spotcular çok olsa gidip onlardan alırdım. Oralara bakmak lazım

Bende ders çalışmak için masa arıyorum dostum trendyoldakiler falan bu fiyatlara hoşuma gitmedi burada 2. elciler spotcular çok olsa gidip onlardan alırdım. Oralara bakmak lazım.

İsmini tam bilmiyorum ama ceramical gibi bir marka vardı onun ürünleri zamanında 600-700 liraydı ama şimdi 2000 küsurlere çıkmış o yüzden kararsızım hak eder mi etmez mi konusunda o yüzden konu açmak istedim belki yardımcı olabilecek biri çıkar diye :)

İsmini tam bilmiyorum ama ceramical gibi bir marka vardı onun ürünleri zamanında 600-700 liraydı ama şimdi 2000 küsurlere çıkmış o yüzden kararsızım hak eder mi etmez mi konusunda o yüzden konu açmak istedim belki yardımcı olabilecek biri çıkar diye :)
Hocam dediğiniz tarzda ürünleri gidip yaptırsanız daha ucuza alabilirsiniz. Mesela Ankara'da sitelerde mobilya yaptırınca ucuza denk gelebiliyor.

Dediğin markayı kullanıyorum 160cm olanı var bende 1400TL'ye falan almıştım 1 yıl falan oldu sanırım hala sağlam bir şeyi yok, malzeme kalitesi ortalama kötü diyemem ancak genel olarak sallanma sorunu var uzun olduğu için, abartı bir sallanma değil ders çalışırken falan rahatlıkla kullanılır ben bilgisayar oynadığım halde oynarken hissetmiyorum bu fiyat bandında pek tercih yok fiyatına göre iyi bence. Sallanmayı engellemek adına köşelerine destek falan atılabilir ama beni pek rahatsız etmediği için uğraşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı