2500TL'ye kadar Wireless fare önerisi

Bütçe
2500

YAVUZAKTO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop ROG Boost: 2420MHz* at 140W 8GB GDDR6
GPU 13th Gen Intel® Core™ i7-13650HX Processor 24M Cache, 4.9 GHz
FHD+ (1920 x 1200, WUXGA) 16:10 165Hz 16-inch Response Time: 7ms
16GB DDR5-4800 SO-DIMM
En fazla 2500 vermeyi düşünüyorum. Claw ile palm arası bir tutuş şeklim var bu kullandığım fareden dolayı da olabilir O, benim için çok da önemli değil gibi ama artık kablosuza geçmeyi istiyorum yüksek IPS'li olmalı DPI önemli bir faktör değil hafif sevdam da yok ROG'lere baktım kablosuzlar bayağı pahalıymış. Düzgün de bir 90x40 mouse pad lazım yenilemem için çok da pahalı olmadığı sürece onun önerisini de yapabilirsiniz.

MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) bunu öneririm hocam.

Elin orta boyutta ve tam claw isen L7 Pro al. Değil ise diğerleri daha iyi olacaktır.

İlk defa duyuyorum bu markaları sanırım fena değiller ama değil mi?
Başka öneri varsa alabilirim fareyi hafif havaya kaldırarak oynadığım zamanalar oluyor tutuştan dolayı bu arada.

İlk defa duyuyorum bu markaları sanırım fena değiller ama değil mi?
Başka öneri varsa alabilirim fareyi hafif havaya kaldırarak oynadığım zamanalar oluyor tutuştan dolayı bu arada.

Markalar ASUS Razer gibi markalardan çok daha iyi çevre ekipmanlarında.

Şu üçünden biri olsa hangisi olur bu arada başka yerlerde Darmoshark'ı kötülediklerini gördüm neden acaba?

Şu üçünden biri olsa hangisi olur bu arada başka yerlerde Darmoshark'ı kötülediklerini gördüm neden acaba?

Darmoshark'ın eski serileri kötüydü ondan. Daha sonra düzellttiler ama hatta elimde ürünü var bayağı memmunum. Ben olsam L7 Pro tercih ederdim bütün shapeleri kullanabiliyorum.

Darmoshark'ın eski serileri kötüydü ondan. Daha sonra düzellttiler ama hatta elimde ürünü var bayağı memmunum. Ben olsam L7 Pro tercih ederdim bütün shapeleri kullanabiliyorum.

Skatezi sanki az gibi çok anlamıyorum ama.

Hocam bunların 2000-2000 altı olanları var mıdır veya o bütçeye göre ne dersiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…