arveroNN Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #1 Beyaz, sessiz çalışmayan ve en az %75 klavye arıyorum. Bütçe 2500 civarı. Üstü olabilir, değerlendiririm. Bu bütçeye hotswap özelliği olursa güzel olur.
Beyaz, sessiz çalışmayan ve en az %75 klavye arıyorum. Bütçe 2500 civarı. Üstü olabilir, değerlendiririm. Bu bütçeye hotswap özelliği olursa güzel olur.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.774 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 4 Ağustos 2025 #2 Tam aradığınız ürün olabilir. Tam beyaz isterseniz keycap ile çözersiniz. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Tam aradığınız ürün olabilir. Tam beyaz isterseniz keycap ile çözersiniz. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.650 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #3 roxy1881 dedi: Tam aradığınız ürün olabilir. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Stoklara tekrar girmiş Çok güzel. Arkadaşım da aldı memnun alın geçin.
roxy1881 dedi: Tam aradığınız ürün olabilir. MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Stoklara tekrar girmiş Çok güzel. Arkadaşım da aldı memnun alın geçin.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Ağustos 2025 #4 MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Tam size göre.
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Tam size göre.
ilker demirel Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 41 4 Ağustos 2025 #5 https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-p-51874?srsltid=AfmBOoruYPK6LtNe6ccIOz7qgvTHny85jh3lIYeCYstA2S4Ulnp7IjBD Soft bir sesi var internetten bir videosunu izle istersen, bende yeni aldım öneriyorum
https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-p-51874?srsltid=AfmBOoruYPK6LtNe6ccIOz7qgvTHny85jh3lIYeCYstA2S4Ulnp7IjBD Soft bir sesi var internetten bir videosunu izle istersen, bende yeni aldım öneriyorum
arveroNN Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #6 roxy1881 dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Buna uzun zamandır bakıyorum ama switcihini sesli olup olmadığından emin değilim. Uzun zamandır red switch kullanıyorum ve gerçekten bıktım.
roxy1881 dedi: MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Buna uzun zamandır bakıyorum ama switcihini sesli olup olmadığından emin değilim. Uzun zamandır red switch kullanıyorum ve gerçekten bıktım.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 4 Ağustos 2025 #7 arveroNN dedi: Buna uzun zamandır bakıyorum ama switcihini sesli olup olmadığından emin değilim. Uzun zamandır red switch kullanıyorum ve gerçekten bıktım. Genişletmek için tıkla... YouTube'da yüzlerce incelemesi mevcut hocam onlara bakın.
arveroNN dedi: Buna uzun zamandır bakıyorum ama switcihini sesli olup olmadığından emin değilim. Uzun zamandır red switch kullanıyorum ve gerçekten bıktım. Genişletmek için tıkla... YouTube'da yüzlerce incelemesi mevcut hocam onlara bakın.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.650 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #8 ilker demirel dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-p-51874?srsltid=AfmBOoruYPK6LtNe6ccIOz7qgvTHny85jh3lIYeCYstA2S4Ulnp7IjBD Soft bir sesi var internetten bir videosunu izle istersen, bende yeni aldım öneriyorum Genişletmek için tıkla... G75 pro varken bu fırsatı kaçırmamalı.
ilker demirel dedi: https://www.sinerji.gen.tr/royal-kludge-r75-blackberry-mousse-rgb-kablolu-gaming-klavye-p-51874?srsltid=AfmBOoruYPK6LtNe6ccIOz7qgvTHny85jh3lIYeCYstA2S4Ulnp7IjBD Soft bir sesi var internetten bir videosunu izle istersen, bende yeni aldım öneriyorum Genişletmek için tıkla... G75 pro varken bu fırsatı kaçırmamalı.
ilker demirel Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 41 4 Ağustos 2025 #9 Lskow dedi: G75 Pro varken bu fırsatı kaçırmamalı. Genişletmek için tıkla... G75'in kasasının esnekliği biraz rahatsız edici geliyor bana.
Lskow dedi: G75 Pro varken bu fırsatı kaçırmamalı. Genişletmek için tıkla... G75'in kasasının esnekliği biraz rahatsız edici geliyor bana.