2500TL'ye klavye önerisi

bygra1

Decapat
Daha fazla  
2 tane alacağım; ikisi de aynı fiyat bandında olup 2500 TL'yi geçmeyecek şekilde almayı düşünüyorum. Bir tanesinin %60 olmaması gerek, çünkü F1, F2 gibi tuşları sık kullanıyorum. Diğerini ise daha çok FPS oyunları için kullanacağım. İkisinde de snap tap, Hall effect, Rapid trigger gibi özellikler olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane alacağım; ikisi de aynı fiyat bandında olup 2500 TL'yi geçmeyecek şekilde almayı düşünüyorum. Bir tanesinin %60 olmaması gerek, çünkü F1, F2 gibi tuşları sık kullanıyorum. Diğerini ise daha çok FPS oyunları için kullanacağım. İkisinde de snap tap, Hall effect, Rapid trigger gibi özellikler olursa sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

hocam yalnızca bir gün kullandığım Bloody S98 Hot swap klavye var elimde kutusunda dahi sorun yok,uyguna bırakacağım,almayı düşünürsen iletişime geçebiliriz.(Kuralları okudum ama yasak olduguna dair bir sey göremedim varsa kusura bakmayın)

Elektronik: MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

bu hala geçerlimi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı