2500TL'ye Oyun Bilgisayarı Toplama

The.Hakan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben oyun bilgisayarı icin bir sistem topladım. Sizce bu bileşenler uyumlumu? Ve bu ekran kartı sizce nasıl?

SSD'yi şimdilik çıkartıp, ekran kartını R9 285 almalısınız. HDD'yi de Seagate Barracuda modeli ile değiştirin.

SSD'yi şimdilik çıkartıp, ekran kartını R9 285 almalısınız. HDD'yi de Seagate Barracuda modeli ile değiştirin.
Ama ben oyle cok yuksek kalitede oyunlar oynamıycam. Benim oynucagım oyun BF4, Skyrim falan. Ve ben performanstan kısmadan bir sistem toplamak istiyorum.

Dediklerimi yaparak performansı yükseltmiş olacaksınız zaten. Dediğiniz oyunlarda daha yüksek FPS almak istemez misiniz?

Yalnız arkadaslar ben bu sistemi yaz bittikten sonra alıcam.

Performanstan kısmak derken zannediyorum ssd nin hızının eksikliğine değinmiş arkadaş. Ancak şöyle de bir durum var ssd dediğin her daim alınabilecek birşey. Oysa ekran kartı öyle 1-2 ayda değiştirilecek birşey değil. Bence temel unsurları daha ön plana çıkarmalı ve ekran kartına yüklenmelisin.

Yazın bitmesine kaç ay var? O kadar sürede ne kadar yeni bileşen çıkacak? Konuyu, sistemi almanızdan birkaç hafta önce açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…