The.Hakan Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #11 Silinen üye dedi: Yazın bitmesine kaç ay var? O kadar sürede ne kadar yeni bileşen çıkacak? Konuyu, sistemi almanızdan birkaç hafta önce açın. Genişletmek için tıkla... Ben butun bu bilesemlerin iyi oldugundan emin olduktan sonra almak istiyorum acıkcası.
Silinen üye dedi: Yazın bitmesine kaç ay var? O kadar sürede ne kadar yeni bileşen çıkacak? Konuyu, sistemi almanızdan birkaç hafta önce açın. Genişletmek için tıkla... Ben butun bu bilesemlerin iyi oldugundan emin olduktan sonra almak istiyorum acıkcası.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 27 Şubat 2015 #12 The.Hakan dedi: Ben butun bu bilesemlerin iyi oldugundan emin olduktan sonra almak istiyorum acıkcası. Genişletmek için tıkla... Konuyu sistemi almanızdan bir kaç hafta sonra açın dediği gibi. Dolar kuru vs. yeni bileşenlerin çıkması etkileyebilir.
The.Hakan dedi: Ben butun bu bilesemlerin iyi oldugundan emin olduktan sonra almak istiyorum acıkcası. Genişletmek için tıkla... Konuyu sistemi almanızdan bir kaç hafta sonra açın dediği gibi. Dolar kuru vs. yeni bileşenlerin çıkması etkileyebilir.
The.Hakan Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #13 Peki tesekkurler yinede. Arkadaslar simdi baktım bu ekran kartını alıcam fakat stokta yok. Sizce ne zaman gelir? www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Peki tesekkurler yinede. Arkadaslar simdi baktım bu ekran kartını alıcam fakat stokta yok. Sizce ne zaman gelir? www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 27 Şubat 2015 #14 The.Hakan dedi: Peki tesekkurler yinede. Arkadaslar simdi baktım bu ekran kartını alıcam fakat stokta yok. Sizce ne zaman gelir? www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaza kadar bileşenlerin fiyatları değişebilir. Stoklara ne zaman gelir bilemiyorum.
The.Hakan dedi: Peki tesekkurler yinede. Arkadaslar simdi baktım bu ekran kartını alıcam fakat stokta yok. Sizce ne zaman gelir? www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaza kadar bileşenlerin fiyatları değişebilir. Stoklara ne zaman gelir bilemiyorum.
The.Hakan Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #15 Peki nasıl bi ekran kartı bu sizce? Ben biraz aratırdım gayet guzel performans veriyor.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 27 Şubat 2015 #16 The.Hakan dedi: Peki nasıl bi ekran kartı bu sizce? Ben biraz aratırdım gayet guzel performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Youtube "R9 280X Benchmarks" yazabilirsiniz.
The.Hakan dedi: Peki nasıl bi ekran kartı bu sizce? Ben biraz aratırdım gayet guzel performans veriyor. Genişletmek için tıkla... Youtube "R9 280X Benchmarks" yazabilirsiniz.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 27 Şubat 2015 #17 Güzel ve performanslı bir ekran kartı. Ancak siz alana kadar muhtemelen R9 3xx çıkacak.
N Nejat Yiğit Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2015 #18 Birde buna bakabilirsin. Dosya Ekleri asd.JPG 46,2 KB · Görüntüleme: 332
pamirbal Hectopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 115 27 Şubat 2015 #19 The.Hakan dedi: Peki tesekkurler yinede. Arkadaslar simdi baktım bu ekran kartını alıcam fakat stokta yok. Sizce ne zaman gelir? www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Asus modelini almayın.Sorunlu bir kart sonra uğraştırır sizi bios güncelle falan sapphire modeli en sorunsuzu.
The.Hakan dedi: Peki tesekkurler yinede. Arkadaslar simdi baktım bu ekran kartını alıcam fakat stokta yok. Sizce ne zaman gelir? www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 280X Directcu 2 Top 3Gb Gddr5 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Asus modelini almayın.Sorunlu bir kart sonra uğraştırır sizi bios güncelle falan sapphire modeli en sorunsuzu.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 27 Şubat 2015 #20 Arkadaş yazın alacağım diyor....