İşlemci i5 13400F. Fazla ısınıyor ve stok yetmiyor diye almaya karar verdim. Diğer forumlarda enermax 240mm önerdiler. Hoşuma da gitti. Ama ayarlanabilir mi bilmiyorum driver veya uygulaması var mı öneriniz nedir?
Enermax Lıqmaxflo Argb 240mm Intel-amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
İşlemci i5 13400F. Fazla ısınıyor ve stok yetmiyor diye almaya karar verdim. Diğer forumlarda enermax 240mm önerdiler. Hoşuma da gitti. Ama ayarlanabilir mi bilmiyorum driver veya uygulaması var mı öneriniz nedir?
Enermax Lıqmaxflo Argb 240mm Intel-amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kasana sığar hocam aynı kasayı kullanıyorum 170mm desteği var o kasanın oldukça geniş. Sıvı soğutmalarda arıza olma olasılığı daha yüksek hava soğutmalara göre. Bir de o hava soğutucu 360mm sıvı soğutmalar ile denk neredeyse, yani senin attığından muhtemelen daha iyi performans verir veya en fazla eşit olurlar. Gerisi sana kalmış ama aşırı üst bir işlemcin yoksa ve çok üst düzey bir sıvı soğutma almıyorsan hava soğutmalar daha iyi.
En ucuz MSI Mag Coreliquid E240 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Coreliquid E240 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.541,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım. Sık sorulan sorular iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir? İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir. Bu firmalar neden bu kadar çok...