2500TL'ye sıvı soğutucu önerisi

b0r

Decapat
Daha fazla  
İşlemci i5 13400F. Fazla ısınıyor ve stok yetmiyor diye almaya karar verdim. Diğer forumlarda enermax 240mm önerdiler. Hoşuma da gitti. Ama ayarlanabilir mi bilmiyorum driver veya uygulaması var mı öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok güçlü bir işlemci değil aslında, stok fanla ısınması normal kule tipi lazım.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
https://www.akakce.com/islemci-sogu...r-36-duo-ar-acfre00123a-fiyati,610309625.html

Kasaya sığmayabilirler. ASUS AP 201 kullanıyorum. Geleceğe yatırım mantığında alacağım biraz da.

Kasana sığar hocam aynı kasayı kullanıyorum 170mm desteği var o kasanın oldukça geniş. Sıvı soğutmalarda arıza olma olasılığı daha yüksek hava soğutmalara göre. Bir de o hava soğutucu 360mm sıvı soğutmalar ile denk neredeyse, yani senin attığından muhtemelen daha iyi performans verir veya en fazla eşit olurlar. Gerisi sana kalmış ama aşırı üst bir işlemcin yoksa ve çok üst düzey bir sıvı soğutma almıyorsan hava soğutmalar daha iyi.

kasaya sığmayabilirler. asus ap 201 kullanıyorum. geleceğe yatırım mantığında alacağım birazda.
kasaya ikisi de sığar. ikisi de güzel soğutucular. ben olsam hava soğutma alırdım.
ama kasada güzel görünsün derseniz enermax sıvı da güzel.

hangisini alırsanız alın kampanyaları kullanın. en az 1000 tl geri ödeme var.

kampanya detayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…