2500TL'ye uzun vadeli SSD önerisi

Bütçe
2500
Madem alabilir neden atmadın, ayrıca 80 derece dediğin şey SSD için sence mümkün mü? Yanlış bilgi vermeyin.

Mümkün soğutucu olmadığı için yük altında kaldığında olur hadi bilemedin 70 olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkün soğutucu olmadığı için yük altında kaldığında olur hadi bilemedin 70 olsun.

O zaman hiçbirimiz SSD kullanamayağız soğutucu olmadan. Zaten herkesin ssdsinde soğutucu var şu an, dediğin Samsung modelide 2500 TL'ye bulabiliyorsa alsın kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman hiçbirimiz SSD kullanamayağız soğutucu olmadan. Zaten herkesin ssdsinde soğutucu var şu an, dediğin Samsung modelide 2500 TL'ye bulabiliyorsa alsın kardeşim.

Kioxia Exceria Pro 3200 bandında Samsung 4200 bandında bin TL için arada ciddi fark var uzun vaadeli istemiş özellikle Samsung bu konuda çok daha iyi herkesin SSDsinde soğutucu var diye bir şey yok olan var olmayan var fakat şu bir gerçek markalar SSD ömründe önemli

2500 TL bütçe veren adama 4200 TL'lik SSD öneriyorsun. Kioxia kötü bir marka mı ?

2500 TL bütçe veren adama 4200 TL'lik SSD öneriyorsun. Kioxia kötü bir marka mı ?

Sende 3200TL'lik öneriyorsun ne değişti? Samsung ile onu bir tutamazsın

Sende 3200TL'lik öneriyorsun ne değişti? Samsung ile onu bir tutamazsın

3000 TL, Parolapara ile 400 TL indirim alabilir. Ayrıca sen Samsung'un kölesi olmuşsun zaten, tartışmaya girmem senle. Bir insan neden bir markayı ölümüne savunur anlamıyorum, sponsor mu oldular sana?

3000 TL, Parolapara ile 400 TL indirim alabilir. Ayrıca sen Samsung'un kölesi olmuşsun zaten, tartışmaya girmem senle. Bir insan neden bir markayı ölümüne savunur anlamıyorum, sponsor mu oldular sana?

Sponsor değil biz buna kalite farkı diyoruz uzun ömürlü olduğu için daha hızlı olduğu için

İkisine de de indirim alabilir sonuçta uçurum yok aralarında

Sponsor değil biz buna kalite farkı diyoruz uzun ömürlü olduğu için daha hızlı olduğu için

İkisine de de indirim alabilir sonuçta uçurum yok aralarında

Birader arada 1600-1700 TL fark var dalga mı geçiyorsun, herkes senin gibi parayı babasından bulmuyor. Uzun ömür diyorsun hala Kioxia uzun ömürlü değil mi kardeşim ne anlatıyosun sen.

Birader arada 1600-1700 TL fark var dalga mı geçiyorsun, herkes senin gibi parayı babasından bulmuyor. Uzun ömür diyorsun hala Kioxia uzun ömürlü değil mi kardeşim ne anlatıyosun sen.

Pişman olmaması için yardımcı oluyorum belki senin veya benim dediğimi alacak kadar bütçesi bile yok bunu bilemeyiz Kioxia Samsung'la bir tutuyorsun hiç kullanmadın sanırım ayrıca G2 tamamen çöp okuma ve yazma hızları özellikle almasın daha iyi

5 yaşında çocuksun git işine, 1 tane Samsung SSD kullanmış en iyisi zannediyor. Tipik fanboy işte ne beklersin, zaten SSD'ye 80 derece görür diyen birini de ciddiye alamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…