2500TL'ye uzun vadeli SSD önerisi

Bütçe
2500
5 yaşında çocuksun git işine, 1 tane Samsung SSD kullanmış en iyisi zannediyor. Tipik fanboy işte ne beklersin, zaten SSD'ye 80 derece görür diyen birini de ciddiye alamıyorum .

Konuşma şeklin o kadar itici ki birisi gerçekleri anlatınca nasıl bu kadar zoruna gider insanın akıl alır gibi değil azıcık bu konulara hakim olan birisi Samsung'un zaten ne kadar sattığını bilir G2 gibi bir rezil okuma yazması olan SSD önermek nedir biraz araştır soğutucu nedir? Ne işe yarar mümkünse ondan sonra konuşalım

Bilgin olmayan konular hakkında yorum yapıp, sadece tek bir markayı övüp fanboyluk yaparsan alacağın cevaplar aynen böyle olur. 0 bilginle çocuğa kronik sorunlu Kingston atıyorsun, bilmiyorsan yorum yapmamak bu kadar zor değil. Seninle uğraşmayacağım, önerimi yaptım gerisi umurumda değil.

Uğraşma da mümkünse biliyormuş gibi tavır yapıyorsun ortada hiçbir şey yok meselenin uzun ömür olduğunu hâlâ anlayamıyorsun değil mi? En azından G2 önermedim bu da yeterli benim için

Sadece okuma yazma hızına bakmandan belli zaten cahilliğin. 2000 okuma hızını yavaş sanıyor arkadaş .

Çok mu hızlı hangi dosyayı ne kadar sürede taşıyacak o? Kaç sene kullanabilecek günümüzde en kötü 5000 olmalı

Sadece okuma yazma hızına bakmandan belli zaten cahilliğin. 2000 okuma hızını yavaş sanıyor arkadaş .

Biraz daha zorlasan HDD'ler uçuyor diyeceksin

Çok mu hızlı hangi dosyayı ne kadar sürede taşıyacak o? Kaç sene kullanabilecek günümüzde en kötü 5000 olmalı

Höğğğ öyle mi oluyor. Sen her gün tblerce dosya aktarıyorsun sanırım . Bilmiyorsan öğreteyim, 2000 MB demek saniye başına 2000 MB demek. Her saniye 2 GB dosya demek .

Höğğğ öyle mi oluyor. Sen her gün tblerce dosya aktarıyorsun sanırım . Bilmiyorsan öğreteyim, 2000 MB demek saniye başına 2000 MB demek. Her saniye 2 GB dosya demek .

AAA sen ciddi misin ya şu anda en zor problemi çözdün dostum harbiden her yolu deniyorsun pes doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…