2500TL'ye uzun vadeli SSD önerisi

Bütçe
2500
Sebeplerin kalmadı sanırım sataştığına göre .

2000 az değilmiş herhalde değil mi .

Yok yok gece gece uğraşasım gelmiyor ama gene de söyleyeceğim günümüz için az

Ben her gün forum geziyorum, hiç denk gelmedim. Sen nereden duydun, ayrıca aşırı hızlı bir SSD de değil.
Farklı bi forumda sormuştum 80 90 derecelere çıkıyor diyorlardı

Bir de ben çok fazla dosya aktarmıyorum en fazla yüzyılda bir ekstra depolama için HDD'ye oyun atarım onun dışında sadece dosyaları açarken takılmaması yeterli şu an HDD'li kullanıyorum 350 okuma açarken 1 yüzyıl geçiyor o sebepten bir de SSD soğutucular 150 TL civarıymış sıkıntı olursaonu alırım.

Son düzenleme:

Attığınızda DRAM var mıdır?

Attığınızda DRAM var mıdır?
Yok ama kendi hızını uzun süre korumayı başaran bir SSD. Gündelik işler için kullanacakmışsın zaten attığım fazlasıyla iş görür, eğer işletim sistemi falan kuracaksan G2 tercih et.

Yok ama kendi hızını uzun süre korumayı başaran bir SSD. Gündelik işler için kullanacakmışsın zaten attığım fazlasıyla iş görür, eğer işletim sistemi falan kuracaksan G2 tercih et.
Evet kuracağım o zaman g2 alıyım ısnırsa soğutucu takarım

Evet kuracağım o zaman G2 alayım ısnırsa soğutucu takarım.

Bende şu anda Kioxia Exceria G2 mevcut o bilmeyen arkadaş 80 derece kısa ömürlü falan diyor onu takmayın, dün yaptığım testlerde 40-55 derece civarındaydı SSD ayrıca 2 yıldır kullanıyorum.

Bende şu anda Kioxia Exceria G2 mevcut o bilmeyen arkadaş 80 derece kısa ömürlü falan diyor onu takmayın, dün yaptığım testlerde 40-55 derece civarındaydı SSD ayrıca 2 yıldır kullanıyorum.

Fanboylarla tartışmak çok zor, ne kadar anlatsan anlamıyorlar .

Evet kuracağım o zaman G2 alayım ısnırsa soğutucu takarım

Zaten aman aman hızlı bir SSD değil neden ısınsın, mantıksız yani. Hızlı değilden kastım da diğer DRAM olmayan SSD'lere göre yani yoksa hayli hayli yeterli bu hızlar. Bilmeyen arkadaşları takmayın.

Tamamdır bugün bir arkadaşımada sormum 1900 kullanıyormuş bekleme yok dedi onu G2 alacağım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…