2500TL'ye Viewsonic VX2728J alınır mı?

Qual

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Viewsonic VX2728J
Arkadaşlar ürünü arkadaşım satıyor sistem yenilemek için 7 ay daha garantisi var kutulu ama faturası yok. Garantide sıkıntı çıkar mı (Vatan bilgisayar)? Ayrıca monitörde biraz fazla ışık sızması sol ve sağ alt tarafta fakat fiyatı uygun kaçıyor. Bunun yerine başka bir monitör alınır mı? Veya alsam garantiye göndersem değişim yaparlar mı? Sizden ricam gerçekten bilen arkadaşlar yapsın bilgeçlik taslamaya gerek yok. Gelip de bana rampage'in gamepower'ın mid level monitörlerini önerip bütçemi 3500'e dayandırmayın. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Fatura arkadaşınızın adınaysa mağazadan çıkartılabilir. Monitör çok iyi değil fakat 2500 liraya alınır bence.

Fatura arkadaşınızın adınaysa mağazadan çıkartılabilir. Monitör çok iyi değil fakat 2500 liraya alınır bence.
Açıkçası 2500'e başka ucuz monitör bulmayı hedefliyordum 24" fakat bu monitörün birtakım ilgi çekici özellikleri mevcut olduğundan düşündüm. Pivotunu falan geçtim %130 SRGB %90 DCI-P3 renk gamutları falan oldukça çekti beni. Kendine has teknolojileri falan da var. 27" olması korkuttu biraz ama piksel yoğunluğu ortalama üstü diyorlar. Alsam bile en kötü ihtimal beklediğim gibi çıkmazsa zararına satarım diye düşünüyorum. Teşekkürler fikir için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…